loics jacuzzi

Large 1024 645 2014 149 loic   jacuzzi    001

Na een weekend aan zee met mijn opa en zus kwam ik op zondag weer thuis. Ik werd aan de deur geblinddoekt en wist helemaal niet wat er ging gebeuren. Toen ik binnen kwam kreeg ik een pakje en moest ik raden wat er in zat. Ik dacht dat het een trui was maar neen, het was een handdoek. Toen mocht mijn blinddoek af en zag ik mijn vrienden, familie en de wensfeeën. Ons huis was helemaal versierd met ballonnen en slingers. Op de tafel stonden prachtige taarten en lekkere snoep. Ik had het door: dit werd mijn wensdag!

Ik werd naar buiten geleid en was sprakeloos. Er stond gewoon een jacuzzi op ons terras! Het water bubbelde en spoot, ik zag twee fonteinen en door de lichtjes kleurde het water rood, blauw, geel, groen, oranje, … wel dertig verschillende kleuren! Mijn vrienden, mijn zus en ik deden vlug onze zwembroek aan en plonsden in het heerlijke warme water van wel 38°C!

Toen we uit het water kwamen smulden we van de heerlijke taarten die de wensfeeën zelf gemaakt hadden. Het werd een super fijne namiddag waarin we veel lachten en speelden. De feeën hebben van deze dag een echte droomdag gemaakt die ik nooit zal vergeten. Een dikke bedankingsknuffel aan Trees, Linda en Vanessa.

Wensteam: Trees, Linda en Vanessa

 

Met dank aan:

SpaCompagny Hamme

BSH Home Aplliances

Prik en Tik (30-jarig bestaan)

Robert Walters/Walters People global charity day

Bekijk ook deze wensen: