Een speeltuin voor Lars

Large 1024 645 2017 069 lars   speeltuin


De super onvergetelijke wensdag van Lars! Na een nachtje logeren bij oma stonden er plots twee lieve wensfeeën voor de deur, Barbara en Guido. Lars is een beetje overdonderd en in volle verwachting. Hij stapt in de auto van wensfee Barbara. Daar gaan we dan! In spanning rijden we naar onze locatie: een grote binnenspeeltuin. 
Saraland, dat is zijn eerste mooie verrassing! Wat heeft hij zich samen met zijn broers geamuseerd! Ook hebben we er lekker gegeten. Al snel werd het tijd voor zijn echte wensdroom!  
Terugrijdend naar huis werd het wel heel spannend. Wat zou de volgende verrassing zijn? Toen we thuis aankwamen en hij zijn vriendjes, familie en zijn juffen zag staan werd het wel heel spannend! Lars was helemaal overdonderd en we besloten om achterom de tuin in te gaan. Een lint? Waarvoor zou dit dienen? Met de speeltuin op de achtergrond kon hij niet snel genoeg knippen. Hij stapte fier zijn eigen speeltuin in. Plots sprong ervan achter het muurtje Spider-Man! Zijn Superheld was er ook?! 
Apenrots, samen met Spider-Man probeert hij al zijn speeltuigen uit, ze hebben dolle pret. Lars is samen in zijn eigen speelparadijs met zijn eigen superheld! Maar wat ontdekken ze daar? Overal ook nog eens cadeautjes verstopt! Het kon niet op! Zijn snoetje sprak boekdelen!  
Ook was er een mooie taart van Spider-Man! Bubbels en versnaperingen. Bedankt voor deze onvergetelijke dag lieve wensfeeën Barbara en Guido, Make-A-Wish®, alle sponsors en organisatoren om deze onvergetelijke droomspeeltuin en dag aan Lars te bezorgen

Veel liefs Sharon Dietrich en de broers Brecht en Denzel en natuurlijk Lars 

Met dank aan: 
Elroni Stein (NL) 
Eva verdonschot 
Goede Doelen Lommel 
Leonidas Lommel 
Meike en vriendinnen steunen Make A Wish 
Pascal Duysters 
Scholengroep 14 Maasland 
Kris en Aline Hendrikx-Neyens 

Bekijk ook deze wensen: