Sofie feest

Large 1024 645 2016 131 sofie   feest

Op een zonnige zaterdag in juli kwam Sofie’s grootste wens uit. Ze trok haar prachtige roze prinsessen jurk aan en werd samen met al haar vriendjes en vriendinnetjes opgehaald in echte witte prinsessenkoets.  
De burgemeester zorgde voor een politie-escorte om alle genodigden veilig en wel naar Sofie’s school te begeleiden. Daar aangekomen bleek de schooltuin omgebouwd te zijn tot een heus kinderparadijs: een creatieve knutselhoek, een spetterend springkasteel, een geweldige grimeuse en een charmante clown.  
Van al dat spelen en ravotten kregen we natuurlijke reuzehonger. Gelukkig waren er overheerlijke frietjes om onze buikjes vol te smullen. Als afsluiter van een geweldige dag mochten we nog een aantal reuze ritjes op de plaatselijke kermis. Een dag om nooit meer te vergeten!  

Wensteam: Marc, Thérèse en Nane 

Met dank aan:  
Koetsen Foubert, Gertje Beyaert, Christel Hellebaut, A-sprong, Cat Mila, Frietje mobiel, drankencentrale Likovin, Rita Himpe, GBS de Vierklaver, Denis Dierick, burgemeester van Gavere, Ceels R2-Q2, Gift Yrator Erondegem, Duck Race Ronde Tafel 71 Ninove 

Bekijk ook deze wensen: