Boyd krijgt zijn eigen PlayStation kamer

Large 1024 645 2017 092 boyd   gamekamer

Boyd krijgt zijn eigen Playstation kamer 

Mijn WENSdag was voor mij letterlijk een WENSdag.  Die dag had voor mij eeuwig mogen blijven duren. Ik wist helemaal van niks. Mama had ons verteld dat we gingen winkelen, maar in plaats daarvan stopte er een grote bus voor onze deur. Toen zag ik dat het de mensen waren van Make-A-Wish®. Toen pas wist ik dat het mijn wensdag ging worden. Ik wist niet wat ik moest verwachten want mijn wens was een Playstation kamer en we moesten in het busje stappen. 

Mama en Kenny (+papa) vertelden me dat het dan waarschijnlijk geen kamer zou worden. We reden dan weg naar Antwerpen. Daar gingen we eerst lasergamen, wat ik nog nooit gedaan had, ik vond het geweldig. Na het lasergamen besefte ik me echter dat het misschien toch geen kamer zou worden en was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Mama en Kenny hebben me dan toch maar wat getroost. 

Daarna gingen we met zijn allen lekkere pizza eten in de Pizza Hut. Ik mocht daar dan ook mijn eigen Pizza maken. Onze buikjes helemaal rond gegeten zijn we doorgereden naar de Karting. Daar hebben we dan 2x mogen Karten, wat ik heel tof vond. 

Toen was het tijd om weer richting huiswaarts te gaan. Het was stil in het busje want er was geen spraken van mijn kamer. Thuis aangekomen hebben we een glaasje gedronken en ik wou mijn kamer laten zien. Deze had Kenny geschilderd voor de Playstationkamer. Plots was mijn mooie kamer nog mooier geworden want nu stond er toch een Playstation met twee mooie game stoelen en een bureau in. Ik kon mijn ogen niet geloven. Mijn dag was toen helemaal compleet, ik was helemaal in de wolken. Ik wou al mijn spaarcenten afgeven om dat het zo mooi en leuk was. 

DANK U WEL MAKE- A -WISH®. 

Wensteam: Annitta, Maaike, Chris en Steven  

Met dank aan:  
Rozenberg Mol (Peeters Mile, De Jonghe Truus)  
Bouwmaterialen Van Herck  
Cadx Lasershooting Antwerpen  
Sint-Jan Berghmanscollege Mol  
Pizza Hut  

 
 

 

 

Bekijk ook deze wensen: