Hubertas inspecteert een vliegtuig

Large 1024 645 2017 014 hubertas

19 april 2018 was een ongelooflijke dag. Tegen de middag kwam een Tesla X! de speelplaats van mijn school opgereden. Samen met mijn klasgenootjes en juf konden we in de Tesla kijken. Het leukste waren de vleugeldeuren achteraan die naar omhoog openden. Met deze auto ben ik met mijn familie dan naar Brussels Airport gereden om een bezoek te brengen aan het grootste vliegtuig ter wereld, de AIRBUS A380, met twee verdiepingen.  

Wanneer het vliegtuig was geland, konden we alles goed bekijken van onder de passagiersbruggen op de tarmac. Het vliegtuig kreeg een waterdoop door de brandweer van de luchthaven. Nu kwam mijn droom uit, naar binnen gaan kijken in het vliegtuig met twee verdiepingen. Ongelooflijk! Het vliegtuig is super groot en je kan er alles in vinden zoals een bar, trappen, slaapzetels en zelf douches. Ik mocht ook in de cockpit samen de piloot met mijn echte pilotenpet van Emirates Airlines die ik gekregen had.  

Overal heb ik cadeautjes gekregen! Ik kreeg een pet, T-shirts, een rugzak, een boek van de luchthaven en een miniatuur A380 vliegtuigje. Maar dat was nog helemaal niet het einde van mijn droom. Na het bezoek van het vliegtuig zijn we met iedereen in de Quick hamburgers en frietjes gaan eten. Ik had echt een super wensdag. 

Wensteam: Martine, Kristof, Jessie 

Met dank aan:  
Brussels Airport, Tesla, Quick,  Barbecue Karin Tackaert, Luc Boschmans & Anne De Cort, Jieha-project sint-Godelieve-instituut, Zurich Group, Johnson Diversey Belgium 

Bekijk ook deze wensen: