De gaming droom van Jannes

Large 1024 645 2017 132 jannes

Alles begon een paar maanden geleden. Veronique en Martine die op bezoek kwamen, twee toffe madammen. Na een geweldige kennismaking werd het al duidelijk dat de wens van Jannes een leuke dag zou worden.  

Na maanden voorbereiden was het afgelopen zaterdag, 5 mei 2018, eindelijk zo ver. Jannes wist helemaal niets en zou die dag verf gaan kopen. Maar dat draaide net iets anders uit. ’s Morgens werd hij gewekt door twee van zijn beste kameraden die aanbelden. Buiten stonden Martine en Veronique met een leuke verrassing. Twee Lamborghini’s, een Ferrari en een Mustang auto klaar om Jannes en zijn vrienden naar een onbekende bestemming te brengen.  

Na een uurtje rijden in deze fameuze auto’s kwamen ze aan in Zaventem. Daar brachten ze een bezoek aan ONE BONSAI. Al gauw werd duidelijk dat ze hier een VR-ervaring konden beleven. Iedereen deed mee, de zus en zelfs wij als ouders. Voor Jannes en zijn vrienden was dit een onvergetelijke ervaring. Na deze unieke ervaring werden we opnieuw opgehaald. Opnieuw was de bestemming onbekend.  

Ondertussen was het middag. Make-A-Wish® trakteerde op pizza bij Pizza Hut. Hier konden we allemaal terecht voor een lekkere pizza naar keuze. Ieder had zijn favoriete pizza of slaatje. Wat was dit lekker!  

Eens we allemaal hadden gegeten stond er voor Jannes opnieuw een coole wagen klaar om hem te vervoeren naar de nieuwe geheime bestemming. Na een half uur te vertoeven in deze wagen kwamen we aan in Walibi Waver. Hier kon hij zich samen met zijn vrienden een paar uur amuseren. Hier werden ze in de watten gelegd als vip bezoeker. Wat een leuke ervaring!  

Na enkele wilde ritten op de achtbanen van Walibi dacht Jannes dat het hier ging stoppen. Maar niets was minder waar. Bij het buitenkomen van het park stonden er twee wagens hen op te wachten. Een rode Ferrari en een zwarte Audi R8. In deze auto’s werden ze naar huis gebracht.  

Ondertussen werd er thuis nog iets voorbereid door Make-A-Wish® en familie. Eens aangekomen stond er een receptie klaar met de laatste verrassing voor Jannes. Make-A-Wish® wist dat Jannes zijn grootste interesse gamen op de Playstation is. Op zijn kamer stond er dan ook voor hem een nieuwe tv, gaming stoel en een Playstation 4 met VR-bril. Het geluk kon niet meer op.  

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die deze wens heeft laten uitkomen. Alle sponsors, sympathisanten en Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen. 

Bijzondere dank aan Veronique en Martine die alles tot in de puntjes hebben voorbereid.  

Een zeer grote dankjewel aan iedereen!
Gaming groet! 
  

Wensteam: Martine en Veronique  

Met dank aan: 
Carine Vetters
Jan Van Ouytsel 
Manu Saenen
 
Mil De Weerdt 
Kris & Ella Grauwen (Ferrari)
 
Steven Gilis 
De Schutter stefaan  
Dirk Volders 
Pizzahut – Zaventem 
R.A.V.E.N – Zaventem : virtual experience 
Walibi 
De-architect 
Johnson Diversey Belgium 
Tradibouw 
E Y bedrijfsrevisoren 
Luc Boschmans & Anne De Cort 
Uw kind onze vriend 

Bekijk ook deze wensen: