Vanessa haar nieuwe kamer

Large 1024 645 vanessa

Mijn wensdag duurde eigenlijk een paar dagen want ik had gewenst voor een gloednieuwe kamer! 

 Eerst ging ik samen met de wensfeeën op stap om een paar leuke meubeltjes en lakens uit te kiezen voor mijn kamer. Dan was het tijd om mijn kamer leeg te halen en hem te schilderen. Na al dat zwaar werk was het eindelijk tijd voor mijn wensdag!  

Op 14 april werd er om 9u30 aan mijn deur geklopt. Het was tijd om te vertrekken! Samen met mijn zus en wensfee Charlotte stapten we in de auto, maar waar we naartoe gingen, wist ik niet. Ik wist alleen dat terwijl wij weg waren, het wensteam aan mijn kamer aan het werken was en dat deze dag geweldig ging zijn! Eens vertrokken vertelt Charlotte ons dat we een dagje gingen SHOPPEN in.... Antwerpen! Het was echt fantastisch! Eerst gingen we naar een leuke donut winkel waar alle donuts in de vorm van een vierkant waren. We bezochten ook een paar interieurwinkels om nog wat spulletjes te kopen voor mijn kamer. Toen we honger kregen zijn we naar een Italiaans restaurant geweest waar we lekker gegeten hebben. Daarna hebben we een ijsje gegeten en was het tijd om terug naar huis te keren want mijn kamer was eindelijk klaar!  

Ik was de hele terugrit zenuwachtig want ik kon niet wachten om hem te zien. Toen we dan thuis waren, stonden mijn papa, mijn broer en mijn zus ons op te wachten met het wensteam. Zij stonden te popelen om mij mijn kamer te tonen. Wanneer ik de deur van mijn kamer opende, kon ik mijn ogen niet geloven! Hij was prachtig, echt waar. Hij was zelfs beter dan dat ik ooit heb kunnen dromen! Ik had een cool gouden kledingrek, een tof bed en een leuk bureau. Overal hingen er foto's van mij en mijn familie en vrienden en allemaal leuke quotes! Echt perfect! Zoals ik voorspeld had, was het een geweldige dag die ik nooit ga vergeten dankzij de wensfeeën en iedereen die er mee aan gewerkt heeft. Ik ben ze echt ontzettend dankbaar! 

Met dank aan Beter Bed Kampenhout, Sleeplife Leuven, Colora Leuven, Sint Godelieve Instituut in Lennik, CCEP Belgium, Thermae Sports Merchtem, Virgo Sapiens Londerzeel, Arteel, Bruhn Spedition, Huntsman. 

Wensteam: Ann, Jessie, Veronique, Charlotte 

Bekijk ook deze wensen: