Feest bij Matisse

Large 1024 645 2017 115 matisse   feest

Feest bij Matisse 

Matisse had al eerder een deel van zijn wens in vervulling zien gaan door als VIP naar Disney On Ice te mogen. Hij mocht onder andere enkele figuren ontmoeten, mocht ook op het ijs en kreeg verschillende gadgets. Dit vond hij al geweldig. Enkele weken nadien was dan de echte wensdag aangebroken. Matisse had ondertussen enkele vriendjes mogen uitnodigen voor zijn wensdag maar meer wist hij niet.  

Rond de middag stond de taxi op ons te wachten en reden we naar de schaatsbaan in Wilrijk. Hier stond het wensteam op ons te wachten in een deel van de cafetaria dat voor ons was afgehuurd. Alles was volledig in het teken van Frozen. De ballon van Elsa kon meteen op de aandacht van Matisse rekenen. Nog even wachten op alle vriendjes en dan gingen we de schaatsbaan op. De eerste keer op het ijs voor hem.  

Beetje moe door de inspanning gingen we vervolgens terug naar de cafetaria om wat verder alle Frozenspullen te ontdekken zoals stickers en kleurboeken. Een klein hongertje kwam ook op waardoor de cupcakes in Frozenstijl heel lekker leken en waren! Toen ineens bleek er bezoek te zijn voor Matisse. Elsa, Anna en Kristoff waren ook uitgenodigd voor het feestje. De verliefde blik van Matisse naar Elsa was voldoende! Ze speelden allemaal samen enkele spelletjes zoals het doorgeven van een muziekpak en het openen van een pinata. Nadien werden de buiken opnieuw gevuld met frietjes of pannenkoeken. Het afscheid was moeilijk maar na vele knuffels werden Elsa, Anna en Kristoff uitgezwaaid. Moe maar voldaan en zeker met de ballon van Elsa stapten we terug de taxi op naar huis. Bedankt voor alles! 

Wensteam: Annie, Shana en Anke 

Met dank aan:   Jefs Duffel, Aloe Style, Cosplay 4 Charity, Ijsstadion Antartica 

 

Bekijk ook deze wensen: