Elion strijdt zij aan zij met de Power Rangers

Large 1024 645 2017 098 elion m g power rangers1

Het wensteam had afgesproken om Elion thuis te komen ophalen. Hij stond al klaar, met zijn jas aan en kon niet snel genoeg naar buiten komen om te vertrekken. Het was ook wel speciaal natuurlijk want er stond een grote witte limousine hummer voor de deur. Ook de ouders vonden het geweldig en kleine broer en zus gingen met kinderstoel en al mee de limo in. 
Na een ritje in de hummer zijn we dan naar Pizza Hut getrokken. Leuk, Elion zag het helemaal zitten! Wat nog extra geweldig was, was dat Elion mee de keuken in mocht om zijn eigen pizza te maken. Dit was toch nog wel super lekker ook zeker! Het was een gezellige boel. We hadden nog maar net gedaan met eten of buiten liep een opvallend figuur langs. Door de grote ramen van de Pizzahut zagen we Mega Wensie arriveren. Hij kwam binnen en riep luid: ELION, WAAR BEN JE? Elion kon natuurlijk niet anders dan te antwoorden.  
De kennismaking met Mega Wensie was dan ook heel hartelijk en hij en Elion werden al snel dikke vrienden. Mega Wensie had een cadeau bij voor Elion: een pak van de rode Power Ranger. Elion kleedde zich snel om en liet zich dan door Mega Wensie meenemen naar de geheime locatie waar de Power Rangers trainen. Elion kon zijn geluk niet op. Hij zou zijn grote idolen ontmoeten. 
Met de limousine reden we naar een zaaltje dat wat achteraf lag. Elion vond het allemaal super spannend en taterde honderduit tegen Mega Wensie. Iedereen volgde snel want niemand wou de ontmoeting missen. Toen we binnenkwamen was Elion in één keer heel stil. Hij keek zijn ogen uit. Daar stonden wel 7 verschillende Power Rangers, in vol ornaat, die aan het trainen waren. Indrukwekkend… 
Mega Wensie stelde Elion voor aan ieder van hen. Samen konden ze verder trainen en Elion leerde alle speciale Power Ranger moves. Het was een mooi schouwspel. Dan kwam er een oproep binnen, de slechterik Molok had het zwaard van de gouden Power Ranger gestolen. Hij zou dit nooit meer teruggeven! De Power Rangers maakten zich klaar om de strijd aan te gaan en Elion mocht hen helpen. Iedereen vertrok in allerijl naar een kasteel in de buurt. Daar zou het zwaard verstopt zijn. 
Aan het kasteel aangekomen konden Elion en Mega Wensie de Power Rangers helpen met het vervullen van diverse opdrachten. Een memory spel, een pinatha slaan, een zoektocht … allemaal opdrachten die er telkens voor zorgden dat het team een code kreeg. De laatste opdracht bracht hen tot bij een schattenkaart. Via deze kaart kon Elion de locatie van het zwaard bepalen. Samen met Mega Wensie en de gouden Power Ranger ging hij op zoek in de torenkamer. Met de verkregen codes kon hij de kooi openen en het zwaard teruggeven aan zijn vriend. 
Eind goed, al goed… Een geslaagde missie die alleen maar kon door de hulp van de Power Rangers. Elke Power Ranger kwam Elion bedanken en hij kreeg ook nog vele kadootjes.  
Nadien was het tijd om afscheid te nemen. Iedereen was in de wolken en die avond werd er nog lang nagenoten van dit mooie avontuur. 

Wensteam: Danielle, Annie en Hilde 

Met dank aan: 
Ranger Nation Belgium 
Tom De Backer 
Bandai Europe 
BMW Group Belux 
Kempens Landschap 
Gemeente en sportdienst Bonheiden 
Pizza Hut 
Parochiezaal Ludwina Bonheiden 
The Limo 
Irex Consulting Zandhoven 

Bekijk ook deze wensen: