BV Pieter-Jan

Large 1024 645 2015 075 pieter jan tv komen

PJ’s grootste wens was om op TV te komen. Niet zomaar toevallig ergens verschijnen maar echt een actieve rol spelen in een van zijn favoriete programma’s. Als een ware BV werd PJ opgehaald met een limousine. Zus, papa en mama mochten hem vergezellen. Zoals het echte sterren betaamd dronken we op weg naar de set al een glaasje bubbels en aten we hapjes. 
In de limo kreeg PJ al meteen zijn eerste opdracht, nl het oplossen van een rebus. De uitkomst was de tekst die PJ zou moeten uitspreken op de set. De grote hamvraag was wel nog: naar welke set waren we in feite op weg? Na een tussenstop bij McDonalds reden we naar de kerk van Kontich. Daar wachtten Andy en Tineke, de commissaris en Stafke van de Buurtpolitie ons op. Maar niet alleen de filmploeg van de Buurtpolitie was daar, ook reporters van het VTM journaal! Na een warm onthaal van de acteurs en filmcrew kon het echte werk beginnen. PJ en zijn zus namen met de regisseur het scenario door en toen konden de opnames starten. Zoals een echte ster werd PJ na de opnames ook nog geïnterviewd door de journaliste van VTM. Maar hiermee is alles nog niet verteld… Na de opnames werden we met de limo naar een volgende geheime bestemming gebracht. Eindbestemming was het atelier van een echte chocolatier die neusjes in chocolade goot en ze dan vulde met verschillende smaken oa ook met de favoriet van PJ nl “cuberdon” vulling.   Als kers op de taart mochen PJ en zijn zus ook zelf neusjes gieten en vullen. Ook hier was de pers weer van de partij, ditmaal de “geschreven” pers. Na een allerlaatste halte in een speelgoedwinkel reden we terug naar huis en waren net op tijd thuis om onze BV te horen en te zien in het VTM Journaal. PJ geniet met volle teugen van zijn bv-schap. Hij heeft het ontzettend druk met het beantwoorden van  ontelbare telefoontjes en berichtjes van vrienden en familie die hem in het Journaal of in de krant gezien hadden. Laat de legendarische aflevering van de Buurtpolitie maar komen waarin “onze ster” zal schijnen. We kijken er zo naar uit! Bedankt aan Elke en Eberhard voor deze prachtige dag. Hij staat voor eeuwig en altijd gegrift in ons hart! 

Wensteam: Eberhard, Elke, Caroline 

Met dank aan: De Buurtpolitie, Zodiak Belgium, VTM, Balerdon Sint-Niklaas, Mc Donalds Aartselaar, Fun Sint-Niklaas, BBQ Philip Gevaert Deinze, 2BEM in actie VTI Aalst, Syntra Sint-Niklaas 

Bekijk ook deze wensen: