Nand ontmoet Piet Piraat

Large 1024 645 2016 158 nand   m g piet piraat

Eindelijk was het zover: 29 oktober 2018. Na een uurtje meer slapen (of een uurtje eerder wakker), door de start van het winteruur, leek het een doodnormale zondagochtend te worden. Tot plots rond 9u de bel ging. Kanjer Nand deed open en zag daar tot zijn grote verbazing 3 piraten staan. Nele, Patricia en Kris kwamen ons ophalen want het was tijd voor de wensdag van Nand.  Nand, helemaal overdonderd, maakte zich klaar. 
Toen we naar buiten gingen zagen we daar een prachtige “lange” auto staan. De limohummer nam ons mee naar een voor ons nog onbekende bestemming. Na een anderhalf uurtje zagen we plots PLOP staan. Ja, nu wist Nand het, we zouden naar Plopsaland gaan. 
Het aankomen was super, want Nand zag er de pompoenkoning, heksen, vampiers… al was hij stoerder van ver dan van dicht. Even met Plop op de foto en dan naar de eerste attractie. 's Middags mochten we samen met de vrijwilligers gaan eten in het kasteel van Prinsessia. Magisch eigenlijk.  
Kort na de middag moesten we even naar het theater. Daar mocht Nand zijn piratenkleren aandoen. 
Iemand zei ons een kamer binnen te gaan. Nand ging voorop en werd enorm verrast toen hij plots luid hoorde: “ship ahoy piraatje” De enige echte Piet Piraat… Wauw. Nand was helemaal onder de indruk. Hij mocht samen op de foto en even praten (al was hij nogal verlegen). Daarna was er nog een Halloween show. Toen leek hij helemaal te ontdooien. Na de show was er nog tijd om enkele attractie te doen. Nand mocht zelf bepalen waar we naartoe gingen. 
Om 17.30u was de dag jammer genoeg gedaan. Nand en Senne mochten nog enkele cadeautjes kiezen in de winkel. Nand koos een hamer van Wicky, een zwaard van Piet Piraat en het visspel van Piet Piraat. Senne koos een vriendenboek van Nachtwacht en het grote drakenboek van Flin en Flo. 
Bedankt Make-A-Wish®, bedankt Nele, Patricia en Kris om ons alle vier een prachtige dag te bezorgen! 

Wensteam: Nele en Patricia 
 
Met dank aan : 
– fotograaf Kris Vanraes 
- Piet Piraat en Studio 100 
- Plopsaland De Panne 
- KVG Moorslede 
- Reinout’s Challenge 
- Hulste For Life kerstmarkt 

Bekijk ook deze wensen: