Een winkeluitje voor Emma

Large 1024 645 2017 035 emma   shoppen

Het verhaal begon allemaal toen ik op reis was. We vertrokken naar Texel in de herfstvakantie. We hadden er voor vijf dagen een huisje gehuurd. Het was daar supertof! We konden er uiteindelijk maar drie dagen blijven want mama moest zogezegd heel dringend naar het werk. Wij, mijn broers en ik, vroegen ons af waar wij naar toe gingen terwijl zij ging werken. Alles was geregeld, ik mocht naar het buurmeisje en de twee jongens naar hun neefjes, Alexander en Benjamin. "Oke": zei ik dan en we waren allen blij. 
Toen we de volgende dag, vrijdag dus, om 8 u klaarstonden om te vertrekken, ging de bel. We dachten: wie is daar nu nog? We deden de deur open en daar stond een grote limousine! Wij mochten mee met deze limousine, naar waar was nog een verrassing. Ik begreep het niet onmiddellijk maar toen ik de lieve dames van Make-A-Wish® zag staan, wist ik dat mijn wensdag in vervulling ging! 
We reden de autostrade op en kwamen aan bij Bellerose in Gent waar we werden opgewacht door het team van Bellerose. Daar mocht ik uitkiezen wat ik graag zag. Dat was feest! Amai! Er werden dan ook foto's genomen van de kleren die ik graag zag en aan mocht doen! Ook kregen we een lekker ontbijtje en vele cadeautjes! Ik vond dit geweldig. Iedereen was vriendelijk en leuk! Erna zijn we opnieuw met de limousine naar een schoenwinkel, Torfs gereden. Daar mocht ik mooie botjes uitkiezen. Ook dat was een leuke ervaring. Eerst werden mijn voeten gemeten. Ik heb al 37! 
Hierna gingen we oesters eten in de Oesterput in Oostende. Ik heb wel vierentwintig stuks gegeten. Het waren hele lekkere! Dan zijn we nog naar Brugge gereden waar ik opnieuw mooie dingetjes bij Bellerose mocht uitkiezen. Die mevrouw van Bellerose was een hele grappige en lieve. 
Mijn broers en ik gingen ook nog naar de Claire's in Brugge. Daar hebben we heel veel mogen uitkiezen. Het was echt feest. We werden zelfs nog beloond met heerlijke muffins en donuts! Daarna gingen we naar huis. Ik vond het een superleuke dag! 
Dikke dank u aan iedereen die dit waargemaakt heeft voor mij! Duizend maal Dank!!! Emma X 

Wensteam: Marleen, Veronique en Myriam 

Met dank aan:
- Lions Club Waregem Ascot
- Bellerose Gent en Brugge
- Torfs
- Claire’s
- Fotograaf Kris Vanraes
- Aquacultuur Oostende – de Oesterput
- Limo Deluxe
- Toneelvereniging Uilenspiegel

Bekijk ook deze wensen: