Thomas bedankt met een supergrote zelfgebakken cake

Large 1024 645 2017 079 thomas   feest002

Zaterdag 18 november rond half negen ging de bel. Ik deed de deur open en daar stonden andere mensen dan dat ik had verwacht. Vier van mijn vrienden en Ilke, Kristof en Miranda van Make-A-Wish® stonden op de stoep. Spannend, eindelijk de lang verwachtte dag.  
Eerst een heerlijk ontbijt en dan snel naar Coovi in Anderlecht. Bakken en koken, iets dat ik echt graag doe. We hebben allemaal hard gewerkt, veel bijgeleerd maar vooral veel gelachen en het voorproeven was ook wel een hoogtepunt van de voormiddag.  
Eens buiten stond er mij al een nieuwe verrassing te wachten. Een rode sportwagen Corvette met privé chauffeur. Die me naar Antwerpen bracht. Daar mochten we op een luxe boot rondvaren. Even later sloeg de schrik mij om het hart. Controle van de zeevaartpolitie. Ik moest mee naar hun boot. De mensen van Make-A-Wish® hadden dat allemaal in scene gezet.  
Daarna mocht ik naar mijn groot feest. Daar stonden de mensen me op te wachten in een lange erehaag en iedereen applaudisseerde voor ons bij het binnenkomen, een indrukwekkend, aangrijpend moment. Hartverwarmend, zo veel mensen die speciaal voor mij en ons gezin tot daar zijn gekomen. Er waren ook allerlei activiteiten voorzien zoals Jenga, summo worstelen en een fantastisch springkasteel. Iedereen kon ook gekke foto’s maken als aandenken aan deze bijzondere dag en iets in het gastenboek schrijven. Ik gaf ook nog een speech die vele tot tranen toe heeft bewogen, ik had wel wat kriebels in mijn buik maar hij kwam recht uit mijn hart. Daarna was het tijd om alle taarten die gemaakt waren volgens recepten, zodat ik ze ook kon eten, aan te snijden en ervan te smullen.  Op deze manier heb ik met dit reuzefeest heel veel mensen die mij en ons gezin gesteund hebben in de afgelopen zes loodzware maanden kunnen samenbrengen om hen te bedanken voor hun steun. Zonder hen zou het nog veel eenzamer en zwaarder geweest zijn. Bedankt iedereen. Het was een superdag om nooit meer te vergeten 

Wensteam: Miranda, Ilke en Kristof 

Met dank aan: 
Vastenvoettocht basisschool Ter Dreef Merchtem 
Mini-onderneming ifv schoolproject Merchtem 
Ribbetjesavond Thermae Merchtem 
Vivaboxes international NV - omruiling Vivaboxes 
Lekkers bij Halloween – Veltem-Beisem 
Gift Penne-Piccinni 
Ceria 
Coovi 
Jump4Kids 
De Kapblok Kessel-Lo 
DJ Discobar Elgun 
Storck 
Bakkerij Goossens-Timmermans 
Horeca Van Zon 

Bekijk ook deze wensen: