een uitlaatklep voor Leon

Large 1024 645 2017 002 leon  trampoline

Vandaag was de grote dag: de wensfeetjes en wensprins zouden komen met dé verrassing: de trampoline! Leon stond vol ongeduld op en ook zijn zusje Pauline was niet te houden. 
Nele en Davy hadden alles in gereedheid gebracht en daar kwamen ze aan. Gepakt en geladen om er een fantastische dag van te maken! Vlaggetjes werden opgehangen, ballonnen opgeblazen en toen verscheen de camionette. Leon mocht helpen om de trampoline in elkaar te zetten. Hij voelde zich groeien en bloeien en was apetrots en dolenthousiast! Beetje bij beetje verscheen de trampoline. Groot was zijn verbazing toen hij zag hoe groot het wel niet was! "Mama, daar kunnen mijn vriendjes ook op" en of! 
Toen alles klaar was, werd de trampoline uiteraard ingesprongen! Maar dat deed Leon niet alleen. Nele en Davy hadden een feestje georganiseerd -een hot dog feestje jippie jee! - waar de neefjes en vriendjes op waren uitgenodigd. Het gelach en gejoel vulde de tuin en maakte de dag compleet. 
Tot op vandaag staat ze te blinken in de tuin: de trampoline. Als herinnering aan een mooie dag en aan een iets minder mooie periode maar waar we samen met velen en dankzij velen ons door hebben gewerkt.  Ze is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor ons kids en de vriendjes. Een plaats waar ze dingen kunnen en mogen beleven en dit dankzij Make-A-Wish® en de onverdroten inzet van sponsors en vrijwilligers. 
Dank aan Nele en Davy die de dag tot een feest maakten!   
Karlien, mama van Leon 
 
Wensteam: Nadine, Davy en Nele 

Met dank aan:  
M4L16 - Jeugd Wichelen for Life 
Gift na ontbinding van een feitelijke vereniging Maldegem 
Koen Van Hulle Knesselaere 

Bekijk ook deze wensen: