Brent ontmoet zijn grote idool Rocco Granata

Large 1024 645 2016 155 brent   feest

Brent ontmoet zijn grote idool Rocco Granata


Woensdag 25 oktober zal Brent niet snel vergeten. Zijn wensje was een Italiaans feest met alle kinderen van zijn school/leefgroep en zijn naaste familie.  

Het was een grote verrassing! Om twee uur werden we verwacht in Gansspoel waar het Italiaans feest zou plaatsvinden. De naaste familie en alle kinderen van de school waren aanwezig. Ook Brents' grote idool Rocco Granata was aanwezig. Rocco Granata heeft enkele mooie nummers gezongen en alle kinderen zongen en dansten mee. Brent hoort heel graag Italiaanse muziek, hij wordt daar heel rustig van. Clown Michaël heeft die namiddag de kinderen beziggehouden met goocheltrucjes en dansmuziek. Ook werden bijna alle kinderen gegrimeerd.

Brent gaat regelmatig met zijn papa en zijn opa met de oldtimer rijden of naar een oldtimerbeurs.  Omdat Brent zo houdt van oldtimers stonden er op de parking wel 15 oldtimers waar alle kinderen een ritje mee mochten maken. Brent koos voor een Ford Mustang, een 8-cilinder. Na het autoritje werd iedereen terug begeleid door clown Michaël naar de feestruimte waar een lekker pasta-/pizzabuffet klaar stond. We hebben allemaal lekker gegeten.
 
We hebben allemaal genoten van een mooi feest. Wij danken Make-A-Wish®, het wensteam, sponsors, vrijwilligers en de school Gansspoel voor hun inzet.

Wensteam: Zita, Inge, Frank, Bénédicte en Annitta

Met dank aan :
Rocco Granata
Michaël Aerts
Katrien Debrouwere
Opvoeders/begeleiders Ganspoel
Chauffeurs van de oldtimers
Artisan Traiteur
Woonzorgnet Dijleland VZW
M4L16 Gemeentelijke Basisschool Retie

Bekijk ook deze wensen: