Febe feest!

Large 1024 645 2017 043 febe   feestke

Febe feest!

Vol zenuwen stonden we te wachten op iets waarvan we niet wisten hoe of wat. Plots stond er een wondermooie prinsessenkoets voor de deur. De paarden, de koets: wondermooi. Ik mocht zelfs vooraan tegen de vriendelijke rijders zitten om foto's te maken. Een onvergetelijke tocht naar onze bestemming was begonnen, wat hadden we bekijks en mama heeft mij zelfs geleerd hoe een prinses vroeger wuifde.

De prinsessentocht eindigde op een plek waar al mijn familie en vriendjes mij stonden op te wachten. Traantjes vloeiden en trots stapte ik uit waarna iedereen mij trakteerde op een daverend applaus. Fantastisch was het en dan, dan zag ik een springkasteel en een heleboel super leuke spelletjes waar wij allemaal met veel overgave met speelden. Er was ook een nar uitgenodigd die ons ook allerlei truckjes toonde en ons truckjes liet doen, geweldig. Een schminkster mocht natuurlijk ook niet ontbreken en zij toverde een mooie tekening op mijn gezicht. De verrassing was helemaal compleet toen plotseling Anna en Elsa tevoorschijn kwamen, mijn droom was uitgekomen en ook mijn vriendinnetjes waren in hun nopjes. Super cool en totaal onverwachts...niet te geloven dat dit mijn feestje was.
 
Veel spelen en honderden foto's later volgde er een heel lekkere bbq, toch wel toevallig mijn lievelingseten. Propvol zat ik maar toch vond ik nog een plaatsje voor een lekker ijsje van de ijscar. Na een hele dag vol van verrassingen kwam er jammer genoeg een einde aan deze mooie dag en moesten we afscheid nemen van Anna en Elsa die een ganse dag met ons leuke dingen hadden gedaan.

Dit feestje zit voor altijd in mijn hartje, net zoals bij velen vergeten we dit nooit en ik, ik was en ben nog steeds prinses Febe.

Groetjes,
Prinses Febe

Wensteam: Davy, Liticia en Caroline

Met dank aan:
2 Jump
Cosplay 4 Charity
De Meyer Jolien
Pajotse crèmekar
Transmobiel BVBA
Spring en Zo
Buurthuis De Pallieter – Stad Ninove
A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV
Sonaz De Nar
Lionsclub Meetjesland Eeklo
Waasmunster oldtimer+GT rally - Lions Club Scaldiana Waasmunster
Recordloop Gransvelde-Wetteren

Bekijk ook deze wensen: