Camiel zijn kleine boerderij

Large 1024 645 2016 097 camiel   miniboerderij

Camiel zijn kleine boerderij

Zaterdag 25 maart was een zonnige maar vooral bijzonder hartverwarmende dag voor Camiel en heel de familie. Camiel, broer, zus, mama en oma werden die dag opgehaald met een busje. Er verscheen toen al een glimlach op zijn gezicht want eens met een taxi mogen meerijden stond hoog op zijn verlanglijstje. Beetje bij beetje werd het Camiel duidelijk dat zijn droom waar zou worden! 
We reden eerst naar de kinderboerderij in Lichtervelde waar hij twee kleine geitjes mocht kiezen. Hij mocht ze zelf een naam geven (Louise en Roosje). De geitjes moeten nog even bij hun mama blijven maar zodra ze sterk genoeg zijn mogen ze mee naar huis. Camiel zijn geluk kon niet op! Na het eten van lekkere frietjes gingen we met het busje op zoek naar dwergkonijntjes. Eenmaal gevonden mochten deze nieuwe vrienden meteen mee naar huis. 
Camiels grootste zorg was dat ze thuis niet echt een geschikt hokje hadden! De hele terugweg was hij aan het vragen om hout te kopen om een hokje te bouwen. Wat hij toen nog niet wist was dat ze thuis met man en macht een miniboerderijtje aan het bouwen waren en dat er nog een aantal kippen gearriveerd waren.
Thuis aangekomen was de verrassing compleet toen hij het mooie stalletje zag. Samen met helpers, vrienden en familie openden we de miniboerderij.  Camiel was meteen een echte boer geworden met nieuwe laarzen, schop, borstel en al erbij.
We sloten de dag af met een minifeestje en zelfs doopsuikertjes van Louise en Roosje, de twee lieve geitjes, werden uitgedeeld. Het was een onvergetelijke dag voor Camiel en zijn familie. Een heel grote dankjewel aan de vrijwilligers, medewerkers en sponsors van Make-A-Wish®! 

Wensteam: Petra, Marleen en Peter

Met dank aan:
-          Decospan Menen
-          Vakantieveilingen
-          Sjoelbaktornooi
-          Concert Christoff
-          Vzw Drijam
-          Artilignum
-          Kinderboerderij Den Ast Lichtervelde
-          Aveve Torhout 
-          Aveve Gistel
-          Tuincentrum Kemseke Aveve Deerlijk
-          Bpost

Bekijk ook deze wensen: