Piraat Matto ontmoet Piet Piraat

Large 1024 645 2017 009 matto   m g piet piraat

Piraat Matto ontmoet Piet Piraat

Op 22 oktober was het zo ver. Dappere piraat Matto zou zijn grote held PIET PIRAAT ontmoeten. De wensfeetjes haalden hem op in stijl. Zo mocht kleine piraat Matto zich verplaatsen in een limo.
Samen met zijn zus Minne ontdekte hij al snel de grote schatkist vol cadeaus, lekkernijen en uiteraard een piratenpak. Aangekomen in het tofste land van de hele wereld (Plopsaland) trok hij al snel naar het plopbos, waar hij als een waar kapitein tot driemaal toe door het bos mocht varen. Naast vliegen met Maja de bij, boeven vangen met Mega Mindy, eendjes zoeken samen met Kaatje, enz. was ‘le moment suprême’ uiteraard de ontmoeting met zijn held PIET PIRAAT en Berend Brokkenpap. Deze helden bleken in het echt nog liever, warmer en stoerder dan op het scherm. Matto zong samen met zijn helden het gehele Piet Piraat-repertoire en genoot daarna van een griezelige show. 
Tijdens de rit naar huis viel stoere Matto reeds in slaap en droomde van dit groot avontuur met ZIJN held.

Wensteam: Ilse en Liticia

Met dank aan:
Blaton, Limodeluxe, Ambachtelijk Chocolade Atelier Vijverman, Plopsaland De Panne, Pakketjes verkoop TBI Berkenboom, Gift Pacarel BVBA Zomergem

Bekijk ook deze wensen: