Matti naar Legoland

Large 1024 645 2017 073 matti   legoland

Matti naar Legoland

Donderdag 5 oktober was het eindelijk zo ver: ik mag naar Legoland! Ik moest vroeg opstaan want om 6u15 kwam de taxichauffeur mij, Nika, mama & papa al ophalen. 
Het was een hele lange rit naar Zaventem, er was overal file, dat vond ik niet leuk. Mama dacht zelfs al dat we te laat zouden zijn. Maar we waren mooi op tijd. 
Toen we op het vliegtuig stapten mocht ik een brief afgeven aan de stewardess, hierdoor kregen we allemaal iets om te eten en wat spullen om te kleuren. Ik kreeg zelfs een doosje lego! Het allerleukste was dat ik, toen iedereen was afgestapt, even met de piloot mocht praten en in de cockpit mocht kijken. 
Daarna gingen we met de taxi naar het Legoland hotel. Het hotel is super tof. Overal kan je met lego spelen zelfs in mijn super coole ninjago kamer! 
Op donderdag was het niet zo mooi weer, maar dat was best wel handig want er was hierdoor niet veel volk. We konden heel snel op de attracties, de hele snelle deden we zelfs al 2 keer. Ik vond de polar x-plorer en de X-treme racers héél leuk!
's Avonds hebben we gegeten in het hotel en kropen we op tijd in bed om er vrijdag terug te kunnen invliegen.
Toen we vrijdag opstonden scheen het zonnetje al. Joepie! Na het super lekker en uitgebreide ontbijt, gingen we naar het park. Ik legde mijn legoland rijbewijs af en we keken naar de fantastische gebouwen in miniland. Door het mooie weer waren er lange wachtrijen dus trok mijn mama haar stoute schoenen aan en ging bij de informatiedesk een voorrangspasje vragen, het was ten slotte toch mijn speciale weekend. Het lukte, vanaf de middag moest ik nergens meer aanschuiven. Dank u Legoland. Dank u Make-A-Wish®! 
Moe maar voldaan kropen we in bed. Het was opnieuw een fantastische dag. 
Zaterdag was het echt rot weer. We besloten nog enkele van mijn favoriete attracties te doen waaronder ninjago the ride & the temple én gingen naar de nexo knights film kijken. Daarna was het tijd voor cadeautjes. Ik koos een doosje halloween lego en hoe kon het ook anders, een ninjago knuffel. Van mama en papa kreeg ik nog een ninjago sleutelhanger. Dan was het al tijd om naar de luchthaven te gaan.
Het was een super tof fantastisch cool weekend! Dankjewel aan mijn wensfeetjes om mijn grote droom waar te maken. 
Groetjes.
Matti


Wensteam:
Trees, Françoise en Mieke

Sponsors:
V-tax Gent
Legoland hotel
Dodentocht 2017 – Karl Vanquathem
Toneelgroep ‘t Komt In Orde” uit Kruishoutem
Lions Club Scaldiana Waasmunster

 

Bekijk ook deze wensen: