Ella in Disneyland® Parijs

Large 1024 645 2017 066 ella   dlp
Ella in Disneyland® Parijs
 
Op 27 september was het zo ver. Om half negen ’s ochtends stond een taxibusje voor onze deur om Sofia, Anna, papa, mama en mij op te halen om naar Disneyland Parijs te vertrekken. De dagen voordien streepte ik iedere dag vol ongeduld mijn aftelkalender af maar nu was het eindelijk zo ver.
 
Eerst reden we met het busje naar Brussel Zuid om vervolgens op de trein te stappen. Spannend, want dat had ik nog nooit gedaan. We zaten gezellig bij elkaar, ik naast papa, Sofia naast mama en Anna op de schoot natuurlijk. We speelden spelletjes, knutselden en fantaseerden volop over de komende dagen. 
 
Twee uurtjes later kwamen we al aan, van aan het station zagen we al de grote luchtballon van Disneyland. We brachten snel de koffers naar het hotel en vertrokken dan naar het park. Daar aangekomen wisten we niet waar eerst kijken, superveel winkeltjes met allerlei leuke spulletjes, een prinsessenshow, een reuze paardenmolen…Mijn favoriete attractie waren de autootjes waar ik zelf mee mocht rijden. Papa gaf dan gas, want ik kon nog niet aan het gaspedaal en ik mocht sturen. 
Geweldig! Ik ging er wel zes keer in! De achtbaan vond ik ook spannend maar die ging toch wel heel hard hoor. Ik was bijna blij dat ik nog geen 1.20m was, want vanaf dan mag je in alle achtbanen. ’s Avonds gingen we naar de lichtshow. Dat was heel erg mooi! Door mijn speciale pasje mochten we helemaal vooraan staan, waardoor we alles heel goed konden zien. Daarna moesten we snel naar ons bed-met-Mickey-Mouse-oortjes. ’s Ochtends was ik al vroeg wakker en dus mama, papa, Sofia en Anna ook. We gingen immers ontbijten met de Disneyfiguren. Ik verzamelde handtekeningen en foto’s en genoot van het heerlijke ontbijt. Daarna profiteerden we opnieuw van een heerlijke dag in het park en ’s avonds sloten we opnieuw af met de lichtshow, daar kon ik echt geen genoeg van krijgen. 
 
De laatste dag deden we nog eens alle topattracties en mocht ik een echt prinsessenkleedje kiezen om mee naar huis te nemen. Ik koos voor het blauwe kleedje van Assepoester en zo stapten we op de supersnelle trein. Toen we thuis aankwamen, stond wensfee Kaat ons op te wachten met een fantastische mand vol lekkers. We smulden heerlijk en nadien droomde ik van de fijne dagen die we hadden. Ook nu denken we nog vaak terug aan de fijne tijd in Disneyland en aan onze leuke wensfeeën.  Dank je wel An, Kaat en Teckla, jullie waren fantastisch. Dank je wel Make-A-Wish®, voor de drie prachtige dagen om even al de rest te vergeten. 
Ella.
 
Wensteam: An, Teckla & Kaat
 
Met dank aan:
• NMBS
• Eurodisney
• Donation Green Parrot Productions
• Keep On Dreaming BVBA
• The Green Shop Jieha Woluwe

Bekijk ook deze wensen: