Prinses Lily Rose krijgt een nieuwe slaapkamer

Large 1024 645 2017 078 lily rose   slaapkamer
Prinses Lily Rose krijgt een nieuwe slaapkamer
 
Vol ongeduld wachten we allemaal op de "feetjes" want zo noemt Lily Rose haar Make-A-Wish® wensteam. De feetjes bellen aan en hebben iemand meegebracht: prinses Elsa en Anna van haar lievelingsfilm: Frozen. 
 
Compleet overdonderd en vol ongeloof stapt ze met papa en de prinsessen naar haar Frozen slaapkamer. Bovenaan de trap staat Christof te wachten, wel zonder zijn rendier Sven. Hij heeft een speciaal pakje voor Lily Rose, een doosje met daarin de magische sleutel van haar nieuwe slaapkamer. Samen met mama draaien we de sleutel om en ja hoor, daar staat Olaf, om Lily Rose te verwelkomen in haar prinsessenkamer. Vol ongeloof stapt ze wat aarzelend binnen en ontdekt ze samen met de prinsessen, Olaf en Christof alle schuifjes en kastjes die vol zitten met verrassingen. Het ijs is na een tijdje gebroken. 
 
Na al het ontdekken kan haar feestje beginnen. Chips, snoep en lekkere pannenkoeken worden door iedereen gesmaakt. We worden allemaal verwend door het Make-A-Wish® team! Haar speciale dag vliegt voorbij en het slaapritueel komt dichterbij. Het verloopt wel wat sneller als normaal want er wil iemand haastig in haar nieuwe kamer naar dromenland toe. Al vertellend over haar dagje, valt ze uitgeteld in slaap.
 
Lieve dames: Keep Up The Good Job! Jullie gaan nog vele kindjes gelukkig maken!
Groetjes van ons allen
 
Wensteam: Nele, Liticia en Ilse
 
Met dank aan: * Bopita
* Deba meubelen
* Slagerij – Delicatessen Torino Sint-Niklaas
* Cosplay 4 Charity: Bert, Julie, Kelly en Gonnie
* deelnemers Dodentocht 2017
* kinderopvang piekaboe Machelen
* kerstfeest provincie Oost-Vlaanderen
* team 8 Maricolen Middenschool Maldegem
* Humaniora DVM Aalst
* Make-A-Kwis CM Waas en Dender Sint-Niklaas
 
 

Bekijk ook deze wensen: