Een heuse Mega Mindy dag voor Megan

Large 1024 645 2017 034 megan   mega mindy dag

Een heuse Mega Mindy dag voor Megan

Megan had op 20 augustus 2017 haar wensdag. Ze hoopte erop om haar idool Mega Mindy te ontmoeten. Toen deze dan ook daadwerkelijk voor haar deur stond, was ze enorm verheugd. Van schroom was niets te zien, enkel voluit babbelen. Mega Mindy mocht haar helpen om haar eigen mega mindy pakje aan te trekken.

Ze werd opgehaald in een mooie rode limousine waarin ze zich direct thuis voelde. Waarheen haar reis ging, wist ze niet. Even onder de indruk toen ze op de plaats van bestemming aankwam. Megan werd opgewacht door familie en klasgenootjes met hun ouders. Wat een leuke verrassing. Ze genoot van alle aandacht en activiteiten. Men kon zich laten grimeren door een ervaren make-up artiest, ballonfiguren laten maken en spelletjes spelen met de animatrice. Het weer zat ook nog mee, waar men niet altijd zeker van kan zijn in België.

Ze straalde van begin tot einde van de dag. Ze genoot ervan om samen met haar vriendjes en heldin Mega Mindy de dag door te brengen.  Het enige droevige was toen ze afscheid moest nemen van Mega Mindy.

Onze dank aan iedereen die deze mooie dag heeft mogelijk gemaakt met in bijzonder haar drie wensfeeën voor al hun inzet!

Wensteam: Eberhard, Christine en Françoise

Met dank aan:
Party and bike for a wish Geraardsbergen
Make-A-Kwis CM Waas en Dender 
Bloemen Plantaardig St-Pauwels
Oscarcrew
MiKim FX Art Studio – grimeuse Lindy
Limousine Luc Pauwels 
Cosplay4Charity

Bekijk ook deze wensen: