Amine gaat shoppen

Large 1024 645 2016 124 amine   shopping
Amine gaat shoppen
 
Eindelijk was het zo ver. Amine werd samen met haar broer en zus opgehaald door een chique, roze limousine. Waar we met haar naartoe gingen, was toen nog één groot vraagteken. 
 
Na een kwartiertje rijden, waren we aanbeland in de Martelaarslaan in Gent. Vreemd, Amine had toch een dagje shoppen gevraagd? Er werd aangebeld aan een huis, waar een lieve mevrouw de deur open deed. Amine werd helemaal onder handen genomen door deze schoonheidsspecialiste! Een maskertje, nageltjes, een beetje make-up en Amine was helemaal klaar voor haar grote dag.
 
Niet veel verder mocht ze de eerste winkel die op het schema stond onveilig gaan maken! Daar koos ze twee prachtige outfits uit. Vervolgens werden Amine’s prachtige lange haren onder handen genomen in het kapsalon. Amine koos voor mooie golven in haar haar.
 
Nadat we met de limousine Amine’s andere broer, twee zusjes én mama gingen ophalen, bracht deze ons naar het centrum van Gent. Daar gingen we naar Amine’s favoriete restaurant: de Quick!
Met gevulde buikjes kon Amine zich samen met haar mama volledig uitleven in de winkelstraat van Gent, terwijl de zusjes en broertjes hetzelfde deden in de binnenspeeltuin.
 
Nadat Amine de kleren, schoenen en accessoires kocht die ze wilde, ging ze moe maar voldaan haar broers en zussen ophalen. De limousine bracht het hele gezin tot slot veilig terug thuis, waar het wensteam een dikke knuffel kreeg van alle lieve kindjes. Het was een prachtige dag!
 
Wensteam: Nane, Bettie en Nele
 
Met dank aan:
- JBC
- Zara
- Sasha
- Quick
- Anthonis
- Pop-up snoepwinkel Sint-Niklaas
- Buurtcomité Le Lis Hamme
- Secret Cinema Gent

Bekijk ook deze wensen: