Disneyland® ontvangt Younes

Large 1024 645 2017 080 younes   dlp new

Disneyland® ontvangt Younes

Waar zalik beginnen? Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben voor ons. We hebben de tijd van ons leven gehad! Alles was super en tot in de kleinste details geregeld. 

De eerste dag verliep wat moeizamer omwille van de vermoeidheid en bakken regen. Ook alle restaurants van de hotels en van de parken waren bezet. Maar het was een prachtige kamer met zalige bedden. We hebben heerlijk geslapen. ‘s Ochtens een heerlijk ontbijtbuffet en het weer viel goed mee. Af en toe wat regen maar niet storend. 

De ontmoeting met Anna en Elsa was superleuk, maar het echte hoogtepunt was tijdens de parade. Wanneer Anna en Elsa Younes herkenden. Ze liepen ineens naar ons toe: geweldig, ik had dat nooit durven dromen. Younes was in de wolken. Maar ook door de andere prinsessen liet hij zich verwennen. Een echte charmeur.  

Het ontbijt was superleuk en ook Mickey herkende Younes. Heerlijk gewoon. Younes wou absoluut een camion als cadeautje. We hebben lekker en voldoende gegeten en heel veel gesnoept maar dat mocht op vakantie. We hebben ook nog drie potten popcorn gekocht voor in de trein. Doordat we goed ontbeten hadden hebben we geen middag meer gegeten, ook omdat de tijd heel schaars was. 's Avonds hebben we weer heerlijk gegeten. Younes was super blij en wij ook. Hij heeft zijn hele bord leeg gegeten! Ook de taart vond Younes heerlijk, hij houdt van boterroom. Dank aan Make-A-Wish®, en jullie allen die ons de prachtige tijd bezorgd hebben. Younes, mama en papa, Amira en Noor

Wensteam: Chris, Jana, Lizette

Met dank aan
Bloembinderij Het Sfeerhuys : Meeuwen
Bakker Daemen-Reumers : Opglabbeek
Beenhouwer Aendekerk : Opglabbeek
NMBS
DLP
Litlle Roots
Ingrid en Freddy: Maaseik
DRS Hardy: Zichen-Zussen- Bolder
P Engelen : Tessenderlo
Frederix Guy : Tongeren

Bekijk ook deze wensen: