Arno en zijn 3D printer Ultimaker 3

Large 1024 645 2016 059 arno   3d printer

Arno en zijn 3D printer Ultimaker 3

Om negen uur begon een fantastische dag. Het wensteam, bestaande uit drie sympathieke mensen van Make-A-Wish®, stond voor de deur en we konden vertrekken.

Vol enthousiasme sprongen we in het mini busje. Als eerste verrassing konden we lekker smullen bij bakkerij Hansens. Een heerlijk ontbijt om de dag in te zetten! Glaasje vers geperst fruitsap en heerlijke koffiekoeken, de dag kon niet meer stuk. Terwijl we zaten te eten loste Marleen een hint naar waar we gingen. Tip 1: “De stad waar we naar toe gaan is met 3 letters.” 

Met een volle maag gingen we terug het busje in. Na een lange rit stopten we in Antwerpen om even te bowlen. Het bowlen was super. Terwijl we aan het spelen waren kregen we nog een hint van Myriam. Tip 2: “Het heeft iets te maken met openbedrijvendag.” Nadat we onze kunsten op de bowlingbaan getoond hebben, reden we terug verder, de eindbestemming was nog niet gekend, spannend!
 
We reden Limburg binnen. Een stad met 3 letters, euhm… .Ham misschien? Maar wat had dat dan te maken met openbedrijvendag? Onze chauffeur Philippe zette ons af op te parking van het bedrijf Trideus. Zou het echt waar zijn, zag je Arno denken. We werden hartelijk ontvangen oa. door Moniek uit Nederland, Jesse de baas van Trideus en al zijn enthousiaste medewerkers. We kregen een rondleiding door het bedrijf Trideus en een uitleg over de historiek van de 3D printers. We konden ook dingen zelf uitproberen: met de 3D pen tekenen, onze naam laten printen,... 

Tijdens de fantastische rondleiding moest Arno even naar voor komen. Na enkele woordjes, kreeg Arno de 3D printer die hij super graag wou. De Ultimaker 3. Je zag de super blije glimlach op zijn gezicht. Als dat nog niet genoeg was kreeg hij nog enkele accessoires en een opleiding van de 3D printer erbij. Na het ontvangen van het prachtige cadeau dronken we nog een lekkere cocktail, alcohol vrij natuurlijk. Toen we afscheid genomen hadden van het prachtige bedrijf en de super mensen die er werken, reden we richting huis. 

Richting huis kan je het niet noemen. We zaten eerder in Amerika. We zijn nog gestopt in een Amerikaans restaurant. Route 46 in Oudenaarde. Daar hadden we ons buikje rond gegeten met een “ kleine “ hamburger. We dachten dat de verrassingen op waren, maar we kregen nog een bon. Dat we nog eens een hamburgertje kunnen gaan eten. Het super wensteam bracht ons erna terug naar ons huisje. 
Make-A-Wish®, merci voor de prachtige dag!!!  De lach op Arno’s gezicht is nog steeds niet verdwenen. 
Merci Marleen, Myriam, Nele  en merci Chauffeur Philippe!!!
Arno, mama, papa, zussen Kaat en Stien.

Wensteam : Marleen, Nele, Myriam, Philippe

Met dank aan :
- Ultimaker
- Trideus in Ham
- Reinout’s Challenge
- Verzekeringskantoor Dewitte Ardooie
- Artex Fashion
- Bakkerij Hanssens Deerlijk
- Route 46 Oudenaarde
- Bevercup Beveren-Leie.

 

Bekijk ook deze wensen: