Margot ontmoet K3

Large 1024 645 2017 072 margot   m g k3

         Margot ontmoet K3 in Plopsaland

Zaterdag 16 september, de grote dag voor Margot. Zelf wist ze van niets tot iets over 9 uur de bel ging. Enthousiast als altijd liep ze naar de deur om te kijken wie het was. Ze piepte door het venster, keek naar ons en zei: “Ik zie een roze auto.” Toen de deur openging en ze de wensenfeeën zag, was ze helemaal overdonderd tot ze zei: “Joepie ik mag naar K3!”

We werden opgehaald als echte sterren met een roze limousine. Helemaal haar kleur! We vertrokken richting Brugge. Margot werd als een vip begeleid naar de winkel waar ze eerst een paar nieuwe K3 schoenen mocht kiezen. Daarna nog naar de winkel ernaast om ook nog een nieuwe outfit te shoppen.  Tussen alle K3 kleertjes was haar keuze opvallend snel gemaakt.  Nog even genieten van een glaasje kinderchampagne en in haar nieuwe kleertjes en schoenen verlieten we de winkel.

We reden verder richting Plopsaland! Bij aankomst hebben we eerst genoten van een heerlijke maaltijd in het Prinsessia restaurant. Natuurlijk mocht een Pina Colada als aperitief niet ontbreken. Mmm.... hij was heerlijk! Na de maaltijd konden we nog genieten van de attracties in het park. Ze vond het  stiekem wel leuk om eens niet in de rij te moeten wachten.  Om 15u. werden we verwacht voor de meet en greet met K3. Ze werd steeds zenuwachtiger. Plots besefte ze dat ze niets had om de handtekeningen van de meisjes op te zetten. Geen probleem voor de wensenfeeën. Ze mocht een boekje kiezen in de Plopsawinkel. Na even wachten was het eindelijk zo ver. Een medewerker kwam ons halen en bracht ons bij K3. Een foto, een knuffel, een handtekening, een praatje maken,... Het kon allemaal en Margot was in de wolken!

Marthe beloofde haar dat ze straks op het podium zou kijken of ze haar zag en dat ze zou zwaaien naar Margot. Op de schouders bij papa zwaaide Margot enthousiast naar de drie meisjes. Tot op een gegeven moment ze het liedje zongen van 10000 luchtballonnen. Marthe zingt: “en een lief klein meisje hier ver vandaan...” en terwijl wijst ze naar Margot en zwaait ze. “Mama, mama, ze heeft gezwaaid naar mij!” Ze vond het fantastisch! En het boekje met de handtekeningen... Dat heeft ze van de hele dag niet meer losgelaten!

Na het optreden hebben we nog genoten van het park. Eerst was Mayaland aan de beurt en daarna nog even naar het kermisplein. Als afsluiter van de dag mocht Margot ook nog een cadeautje kiezen in de winkel. Het werd een K3 micro. Nu kan ze zelf meezingen met de nummers en achteraf luisteren naar haar eigen versie.

Moe maar voldaan keerden we terug huiswaarts. Margot heeft ’s avonds nog wel 10 keer gezegd: “Mama, dat was wel een leuke verrassing hé vandaag!” We zijn blij dat ze ervan genoten heeft en stiekem hebben wij ook genoten om haar zo te zien genieten!
Bedankt Myriam, Christel en Kris de fotograaf. Bedankt team Make-A-Wish®
Het was een fantastische dag!
Groetjes
Mama van Margot

Wensteam: Christel en Myriam

Met dank aan:
Plopsaland De Panne, Studio 100 met K3, JBC, Schoenen Torfs en Reinout ’s Challenge, Kantoor Dewitte, Rotary Club Brugge West.

Bekijk ook deze wensen: