Berkay gek op Lego Technics

Large 1024 645 2017 087 berkay   lego technics2

LEGO® Technics voor Berkay

19 augustus zijn we 's morgens wakker geworden om 7uur en maken we ons klaar om te vertrekken. Samen met mijn mama staan we maar wat zenuwachtig te wachten. Mama is vooral blij voor mij omdat het me gelukkig maakt. Ik vraag aan mama wat we gaan doen maar zij weet het niet.

Rosanne en Andreas komen met de auto ons ophalen. Een van de auto's is een BMW in een groene kleur. Daar wil ik wel mee meerijden!

We vertrekken en opnieuw probeer ik te vragen waar we heengaan. Maar het is een 'surprise' . De eerste plaats waar we stoppen is Speelstad. Daar heb ik een paar uurtjes gespeeld en was echt blij en gelukkig. Ik wilde niet terug naar huis gaan; al de ballenbaden en glijbanen... Voor we vertrekken krijg ik een kadootje. Het was een doos lego. Dat is mijn lievelingsspeelgoed. Over de hele dag heb ik er 9 gekregen! Zo veel!!
De tweede plaats waar we gestopt zijn was de brandweer. Daar heb ik overal gekeken met de brandweermannen. Het was heel interessant en we hebben een paar foto's getrokken met deze stoere helden. 
Daarna trekken we naar een vliegveld. Voor mama en mij is het de eerste keer dat we zouden vliegen. Ik was niet bang, wel een beetje zenuwachtig. 
Het was leuk om de wereld van boven te bekijken. We zijn helemaal tot Bobbejaanland gevlogen en terug. We konden ook spreken met elkaar door de microfoon. 
De laatste halte is was een heel leuk restaurantje waar we lekker gegeten hebben.
Het was genieten, ik heb er verder geen woorden voor. Ik was echt blij want het is een dag die ik nooit ga vergeten. Ik wil dan ook iedereen bedanken die dit georganiseerd heeft; Andreas en Rosanne. 
Deze dag hou ik in mijn hart voor heel mijn leven. Ik vertel het aan de verpleegsters en de dokters en toon mijn boek aan iedereen. 
Hartelijk bedankt,
Berkay en mama

Wensteam: Andreas en Rosanne

Met dank aan:
Brandweer Westmalle
Speelstad
Fly in Malle
Feest Robert Decant Antwerpen

Bekijk ook deze wensen: