Mobiele snoezelkast voor Josse

Large 1024 645 josse

Mijn naam is Josse, ben 11 jaar en mijn sterkste eigenschap is horen en zien! Op een dag contacteerde Caroline van Make-A-Wish® mijn mama en papa om hen het leuke nieuws te melden dat vrienden me hadden ingeschreven. Wow, super, ik zou een groot cadeau krijgen! Op een mooie zomerdag kwamen Caroline en Eberhard langs om te luisteren wat ik zoal wou. Een tijdje later wisten mijn ouders wat ik zou krijgen maar aan mij lieten ze het nog niet weten. 
Op een welbepaalde dag stond er plots een clown in huis (nee, niet m’n papa) maar zo’n échte!! Hij haalde van alle trucjes uit met de aanwezige vrienden en familieleden. Ik gaf m’n ogen nogal de kost. En ons huis lag vol mooie ballonen! Ik genoot mee 
En dan werd ik naar mijn ontspanningsruimte gereden. Ik zag een groot wit doek en daaronder zat iets moois… iets héél moois! Een snoezelkast, zo’n mobiele kast met lichtjes, een bellenzuil, een projector met cd-speler en er kwamen ook lekkere geurtjes uit die kast, aromatherapie heet dat dan. Super! Ik was écht superblij! M’n oogjes fonkelden van plezier en iedereen was blij. En de 3 wensfeeën ook natuurlijk want daarvoor doen die mensen dat, kinderen gelukkig maken én ik ben gelukkig! Elke morgen als ik thuis ben dan sta ik op met de bellenzuil en zie me dan stralen. Het is écht de max, zoals de meeste pubers van mijn leeftijd zouden zeggen ;-)
1000x dank voor deze mooi dag!! 

Wensteam: Eberhard, Lien en Caroline

Met dank aan:
- Emmaüsinstituut Aalter - Kusttocht Knokke naar De Panne
- EDF Luminus
- BSGO Gentbrugge - Schoolfeest Dromen 
- KSO Glorieux Ronse - Culture Day 
- VTI Aalst - 2BEM in actie 
- Academie Muziek Woord en Dans Bornem - Benefietconcert 
- Barry Emons Belgium
- Clown Rafalee

Bekijk ook deze wensen: