Jayden en Elsa trouwen

Large 1024 645 2016 140 jayden   trouwen met elsa 001

Plots werd er gebeld aan de deur…
Ik schrok wel even toen ik mijn wensfeeën zag. Zij vertelden mij dat ze een vermoeden hadden dat Elsa in België was en ze vroegen of ik het zag zitten om haar mee te gaan zoeken om haar ten huwelijk te vragen. Natuurlijk zag ik dat zitten want dat was mijn grootste wens!

Ik werd omgetoverd tot een echte prins en met een grote limousine reden we naar Westerlo. Aan een prachtig kasteel werd ik verwelkomd door een echte lakei. We belden aan en de hofdame kon ons bevestigen dat Elsa wel degelijk in het kasteel aanwezig was. Toen we mochten binnen gaan zag ik Anna en Kristoff. Ik vertelde hen dat ik Elsa zocht en Anna heeft haar geroepen. Eindelijk kon ik haar ten huwelijk vragen en ze zei: “ja , Jayden… natuurlijk wil ik graag met jou trouwen!!” Wat was ik blij!

De hofdame zorgde voor bloemen en ringen en ze liet de burgemeester naar het kasteel komen. Na het officiële gedeelte reden we samen naar een geheime locatie, ik vond het heel spannend! We kwamen in Leopoldsburg en stopten aan mijn school. Daar stonden al mijn klasgenootjes, juffen en familie! Wat een leuke verrassing! We vierden samen feest met pannenkoeken en ijs! Elsa moest na het feest helaas terug vertrekken naar “Disney-Sprookjesland”, maar dat begreep ik wel.
Ik vond dit ook niet zo erg want mijn grootste droom is uitgekomen: wij zijn nu voor eeuwig en altijd “echt getrouwd”!

Wensteam: Winnie, Ingrid en Sonja

Met dank aan: 
-Methodeschool “ Ondersteboven” 
-Juf Gwenny
-Gemeente Westerlo
-Cosmos Events
-Cosplay4Charity
-Wijkwerking Boskant Leopoldsburg
-Bloembinderij Den Dré
-Goudsmid Elke Stuyck
-Viladco –Hans Engelen
-Rent Limo Leopoldsburg
-Café Lindehof
-Pirotte Carnavalkleding
-Speelgoedhuis Leopoldsburg
-N.V. Scholiers GLG
-Kim Faes
-Dominique Gielen
-Filip Verrezen
-Speelgroep “Van Eyck” Maaseik
-Scouting Engsbergen 
-Stad Genk/soepbarchallenge

Bekijk ook deze wensen: