Alano zingt met Slongs Dievanongs

Large 1024 645 2017 037 alano   liedje slongs

Een superleuke dag. Vanmorgen werd er aan de deur gebeld en daar stonden de Make-A-Wish® feeën met een tekenjuf. Wat een verrassing, want mijn ouders hadden niets gezegd. Ik kreeg stiften, kleurpotloden, vetkrijtjes, enz. De juf heeft me veel geleerd en samen hebben we prachtige tekeningen gemaakt. 

Tegen elf uur werd er opnieuw gebeld en ik moest opendoen. Daar stond een sjieke lange witte limousine, wauw! Ik wist niet waar we naartoe reden, maar ik had een stil vermoeden dat we naar Slongs Dievanongs zouden rijden. Ik had de weken ervoor een liedje moeten oefenen dat ik helemaal uit mijn hoofd moest kennen. Toen de limo ergens in Antwerpen stopte, deed Slongs de deur van de limo open en ik vond het keileuk haar echt te zien. We zijn dan, samen met mama, papa en mijn broers, gaan eten met Slongs. Daarna mocht ik alleen mee naar haar thuis om samen te zingen. Slongs heeft me eerst uitgelegd hoe een opname in elkaar zit, dan hebben we de song "Lach nor mij" opgenomen en er werd ook een video gemaakt. Ze heeft me veel geleerd, het was keileuk. We hebben zelfs samen op het dak staan roepen en onze schoenen uitgedaan om het ritme beter te voelen. Dit zal ik nooit vergeten!!! Daarna zijn we allemaal samen nog iets gaan drinken en moest ik afscheid nemen van Slongs met natuurlijk een héle dikke knuffel. Slongs is zo lief!

We hebben de dag nog afgesloten met een heerlijk pannenkoekenfestijn en de limousine heeft ons terug naar huis gebracht.
Dankuwel lieve Slongs!
Alano

Wensteam: Annitta en Inge


Met dank aan:
Slongs Dievanongs
Escape Room Antwerpen
Karolien Vansant (tekenjuf)
Exclusive LimoRental
Q Classis Cars – Jef Op De Beeck 
Reborn Fuif Lier

Bekijk ook deze wensen: