Lars met de klas naar Plopsaland

Large 1024 645 2017 010 lars   plopsaland

Ik was dit schooljaar veel afwezig maar gelukkig hebben mijn juf en mijn klasgenoten gezorgd dat ik er altijd bij hoorde. Omdat ik graag iets voor hen wilde terug doen wenste ik iets dat ik samen met mijn klas kon doen. Spijtig genoeg mocht ik van de dokter niet naar Plopsaqua, maar samen naar Plopsaland gaan vond ik ook heel goed.   

Zondagochtend 20 augustus, kwart na zes ‘s ochtends: mama maakt mij wakker! Ik heb niet lang geslapen want ik was erg zenuwachtig. Vandaag was het eindelijk mijn wensdag! Om zeven uur gingen we naar de bus, een beetje later kwamen al mijn klasgenootjes aan en ook juf Joke.  

Op de bus hebben we een quiz gedaan, zo duurde het niet lang voor we zijn gestopt. Daar kreeg ik van mijn vrienden een drone en een vlucht als co-piloot cadeau. Nu was het niet ver meer en kwamen we aan in Plopsaland. Het was heel mooi weer! We kregen allemaal een geel T-shirt, zo vielen we goed op. Dan kon de pret beginnen. We deden eerst de rustige attracties en gingen we eten. Daar kregen we bezoek van kabouter Plop. Daarna gingen we voor de wilde attracties. De boomstammetjes waren nat, dat was leuk. Anubis, die ging wel drie keer over kop! Dan gingen we in de roxflyer, de stoeltjes gingen negentig meter hoog en we konden zelfs de zee zien. We kregen een ijsje en deden nog meer attracties. 

Toen was het alweer tijd om te eten. Daarna konden we nog eventjes spelen en was het weer tijd om naar huis te gaan. Op de bus mocht ik nog de winnaars van de quiz bekend maken en kregen we nog een cadeautje. Om half tien waren we terug thuis. Het was een superleuke dag, toen ik thuis was viel ik direct in slaap. 

Dank u wel wensteam van Make-A-Wish®, het was een dag die ik niet snel ga vergeten. Dank je wel: juf Joke, Nieke, Marie, Anne-Sophie, Ella D, Ella V.O., Charlotte, Elena, Mit, Jente, Zoë, Briek, Stan, Warre & Victor om deze dag samen met mij te beleven, ik vond het super leuk ! 
Lars

Wensteam: Hilde, Andreas en Annie

Met dank aan: 
Plopsaland De Panne
Rotary Lier

Bekijk ook deze wensen: