Emma krijgt een echte American VIP-Day

Large 1024 645 2016 151 emma   verwendag2
Mijn VIP dag begon dat een Amerikaanse hummer mij ophaalde bij mijn thuis, in de limo was het een echt feest! Drank, chips, muziek, lichtjes... Dat was echt al fantastisch! We zijn dan ook mijn vriendin bij haar thuis gaan halen, toen kon de ECHTE VIP dag beginnen! Eerst gingen we naar een Amerikaans winkeltje in de Nieuwstraat, daar gingen we ontbijten net zoals een echte Amerikaan: Bagels, Amerikaanse cornflakes, croissants, donuts, en natuurlijk nutella! Na ons ontbijt hebben mijn vriendin en ik ook eens in de winkel gekeken, want daar verkopen ze Amerikaanse strips, verzamel popjes…. Mijn vriendin en ik hebben dan allebei een kei cool en grappig verzamel popje gekocht.
 
Dan was het al tijd om naar de volgende activiteit te gaan. Mijn vriendin en ik hadden geen idee waar we naar toe gingen. We gingen een beetje buiten de stad naar een veldje en ze zeiden tegen ons dat het zo dadelijk kon komen. We keken elkaar heel verbaasd aan. Ineens hoorde we tak tak tak tak. Het was gewoon een ongelooflijke coole helikopter! We waren er direct ingegaan; mijn vriendin, mijn mama, ik en zelfs de chauffeur van de limo ging mee! We zijn naar Hamme gevlogen, over de Durme gevlogen, dat lijkt misschien kort maar het was fantastisch! Daarna gingen we naar de MC DONALDS! Het leukste nieuws was dat we onze hamburgers ZELF mochten maken! Dat was echt zo cool. Normaal mag alleen personeel in de keuken omdat dat daar nogal gevaarlijk is omdat het fornuis heel warm is! Dus we gingen met een nerveus hartje naar binnen. Eerst moesten we een haarnetje aandoen. We hebben ook gezien hoeveel hamburgers op een dag verkocht werden. Ook hebben we de vriezer gezien waar het vlees ligt, dat was zelfs -20 graden! We hebben het allemaal gezien! Het eten was ook heerlijk! Toen we gingen vertrekken heb ik ook van de eigenaar een goodybag gekregen. 
 
Buiten stonden er allemaal bikers op Harley Davidson! We hebben natuurlijk een foto gemaakt. Ze reden ook allemaal achter de limo. We gingen dan naar het koopcentrum. Daar hebben we een make-over gekregen en mochten we ook kledij kopen. Om erna een kei leuke fotoshoot te doen met captain america en zijn assistente! Het waren pracht foto’s! Ik wil iedereen bedanken voor al de zorg de moeite! Zeker mijn Make A Wish® team: Ilse, Karin en Marc!
 
Wensteam: Ilse, Karin en Marc
 
Met dank aan: * Limodeluxe, Jeffry en Steven
* Brainfreeze Coffee ´n Comics Sint-Niklaas
* Heliventure FTO NV, Joeri
* Leen Goeman
* Welcome You, Sabine De Rijbel
* Slagerij – delicatessen Torino Sint-Niklaas
* Mc Donalds Sint-Niklaas
* Jan Sillis, helihaven Waasmunster
* Harley Davidson Club
* Waasland Shopping Center, Perrine
* Yves Rocher
* Coolcat
* America Today
* Cosplay For Charity, Bert en Stephanie
* Becton Dickinson Benelux N.V.
* Ambachtelijk Chocolade Atelier Vijverman
* Duck Race Ronde Tafel 71 Ninove
* Verkiezing Miss De Luxe 2017
* Toneelvoorstelling + koekjesverkoop door de vrijwillige vrienden Gijzegem
* Schenking opbrengst Experience Days 2017 Waasmunster door Coiffure Joëlle Temse

Bekijk ook deze wensen: