VIP Rana

Large 1024 645 2017 060 rana   vipdag2  1

Het is vrijdag, mijn speciale wensdag.Wat deze dag zal brengen weet ik niet precies.  Wel dat mijn wens, een fotoshoot, zal uitkomen. Ilse, Davy en Eberhard, de vrijwilligers van Make-A-Wish®, verwittigden dat we vroeg zouden beginnen met een ontbijt. Klokslag negen uur: de deurbel gaat. Davy is er met het ontbijt! Samen met het Turks ontbijt dat mijn mama verzorgde smullen we samen. Ilse en Eberhard komen ook toe.

Eberhard gaat regelmatig naar buiten om iets te controleren. Wat dat weet ik niet. De deurbel gaat opnieuw. Een styliste om me te helpen bij mijn kledingkeuze. Wow, ik voel me groeien, speciaal voor mij. Tijd om te vertrekken. We komen buiten en wat zien we ? Een limo van acht meter lang om ons de hele dag te vervoeren. Ik voel me nog een paar cm groeien. Ik ben tegelijk verlegen en  fier om dit mee te maken. De buren komen naar buiten en kijken vol verbazing toe! We vertrekken met veel bekijks.

In de Veldstraat gaan we naar al mijn lievelingswinkels: Zara, Pull & Bear, Bershka en Footlocker. In elke winkel krijg ik een extra bon van de winkel zelf naast mijn reeds grote budget van Make-A-Wish®! Ik ben ontroerd, iedereen wil me een plezier doen omdat ik ziek ben, iedereen wil een lach op mijn gezicht toveren. Vandaag lukt dit wonderwel alhoewel ik tuurlijk liever niets had gekregen en niet ziek had geweest. Voorheen wist ik niet dat er dergelijke organisaties bestonden. Goed dat ze er zijn!

Na het shoppen volgt mijn kapbeurt en worden mijn nagels gedaan bij Jay´s. Ondertussen krijg ik ook een grote mand verzorgingsproducten van de Inno waar we niet meer geraken omdat de tijd zo kort is. Hierna moesten we ons wat haasten omdat de tijd begint te dringen. We gingen nog naar de Mac, mijn lievelingswinkel voor make-up maar waar ik tuurlijk niet alles koop omdat het zo duur is. Maar nu mocht ik vanalles uitkiezen! Ik krijg er ook cadeautjes van Mac zelf. Dan volgt een spurt naar de Lush, waar ik de rest van mijn budget spendeer en ik opnieuw een groot cadeau krijg. De ene verrassing volgt na de andere, ik verschiet van niks meer.

We worden bij ons thuis verwacht om mijn make-up te verzorgen. Van die mevrouw kreeg ik ook wat spulletjes. Dan is het tijd om naar de fotoshoot te gaan. We komen toe in een prachtig huis en een vriendelijke fotografe. De ene outfit volgt op de andere, de fotografe is heel geduldig en vindt dat ik het goed doe. Ik hoop op mooie foto's maar ik weet zeker dat Sabine, de fotografe, er iets geweldigs van zal maken, dat zie ik aan de voorbeelden aan de muur.

Later krijg ik van de mooiste foto's een fotoboek van Sabine, een levenslange herinnering voor mij maar vooral ook voor mijn mama en papa. Als we naar huis gaan ben ik doodmoe maar vol emotie en dolgelukkig. Ik heb niet 1 wens gekregen maar een hele dag vol uitgekomen wensen. Make-A-Wish® heeft gezorgd voor elk klein detail en gelet op elke kleine wens die ik had verwoord bij de intake. 
Goed dat Make-A-Wish® bestaat, dat er mensen zijn die naast hun werk puur vrijwillig kinderen hun wens laten uitkomen, dat er bedrijven zijn die een deel van hun geld besteden om zieke kinderen te laten glimlachen. Ik ben dankbaar en gelukkig dat ik dit mocht meemaken, het is een dag geworden met veel verrassingen die me gelukkig maakten.

Dank je wel Make-A-Wish®, Dank je wel Davy, Ilse en Eberhard, Dank je wel iedereen!

Veel liefs van Rana.

Wensteam: Ilse, Davy en Eberhard

Met dank aan:
Fotografe De Rijbel Sabine
Footlocker Gent
Inno Gent
Jay’z hair en beauty salon
Styliste Jo Lemaire
Limodeluxe
Lush Gent
Mac Cosmetics
Mc Donalds Gent
Pull & Bear Gent
Zara Gent
Tack Laura Make - Up Artieste
Bershka Gent
Schenking opbrengst Experience Days 2017 Waasmunster door Coiffure Joëlle Temse
Deelname aan 20 km door Brussel
Verkiezing Miss De Luxe 2017
Duck Race Ronde Tafel 71 Ninove

Bekijk ook deze wensen: