Robbes speeltuig

Large 1024 645 2017 033 robbe   speeltuig
Zaterdag 8 juli zullen we niet snel vergeten… Wat een TOPdagje!
Veel wisten we niet… super spannend was het!!!
 
We wisten dat we om 12u15 zouden worden opgepikt thuis door onze 3 wensfeetjes. Om 7u waren onze twee bengeltjes al paraat. “Mama, wanneer komen ze?”, “Papa, weet jij waar we naartoe gaan?”. 
 
Maar dan opeens, ‘ding dong’. Lien en Robbe stormde richting voordeur… en ja hoor… de wensfeetjes met ‘echte vleugeltjes’ stonden er! Die twee gezichtjes van onze schatten… zalig om ze zo te zien, zo waren ze aan het glunderen.
 
We werden ‘ontvoerd’ en mochten met wensfee Erika mee in de auto. Er lagen zelfs leuke boekjes klaar om de rit nog plezanter te maken. Waar zouden we naartoe gaan… 
 
Even later waren we ter plekke… Molenheide, Saraland! Wat een mooie binnenspeeltuin was dat! Uren-lang hebben we ons allemaal kunnen uitleven. Klimmen, klauteren, glijden, springen en rijden… het was er allemaal! Een dagje niks aan ons hoofd, de kinderen hadden de dag van hun leven samen met Erika, Brecht en de grappige fotograaf! Super leuk was het… zo leuk dat het een beetje jammer was toen we richting huis moesten vertrekken… 
 
Maar, thuis zou nog een verrassing op ons staan te wachten! Nog een verrassing….. wooooowwwwwww!!!
 
Wensfee Ingrid was stiekem bij ons thuis gebleven… toen we daar aankwamen werden we verrast door Ingrid, onze hele familie en een groepje mensen dat we nog niet kenden… maar waarvan er enkele dui-delijk heel hard gewerkt hadden terwijl wij zaten te spelen ☺!
 
Alles was versierd en er stond gewoon een mega cool klimhuis met schommel en glijbaan in onze tuin!!! En weeral… die oogjes van onze lieverdjes… goud waard! Zo gelukkig, speelplezier verzekerd! 
Ook al waren ze niet moe te krijgen vandaag… de maagjes begonnen wel stilaan te knorren. Voor ons en voor onze hele familie stond een er overheerlijke spaghetti klaar. Met… op vraag van Robbe… cho-comelk ☺. Hmmmm….. smullen maar…. Maar niet lang, want ze moesten dringend terug naar buiten om te ravotten!
 
En mama en papa… 
Ik kan je verzekeren dat we, zeker in de ogen van onze Robbe, maar ook van ons Lien, al heel wat ande-re dingen hebben gezien dan geluk en plezier… Als je ze dan zo ziet fonkelen en ziet genieten… dan heet dat zeker gelukkig zijn!
 
Bedankt lieve wensfeetjes, bedankt aan alle sponsors en vrijwilligers om van deze dag een topdag te maken, bedankt Make-A-Wish®! 
We zullen dit nooit vergeten!
XXX
 
Wensteam: Ingrid, Erika en Brecht
 
Met dank aan:
 
* Familie Verstreken (Dino Wood)
* Guy Buekers (contact Dino Wood)
* Bart Houtconstruct (plaatser houten speeltuig)
* Walter Brouns (Saraland Molenheide)
* Gino Fourier (Spaghetti)
* Bjorn Aerts (fotograaf)
* Leonidas Confiserie Luca Bilzen
* Ingrid & Freddy Maaseik
* Agnetencollege Peer

Bekijk ook deze wensen: