Een roze fiets voor Seymanur

Large 1024 645 2017 046 seymanur   fiets

Op zaterdag 17 juni 2017 ging de wensdag door voor Seymanur. Ze droomde al zo lang van een eigen fiets (liefst een roze) op haar maat. Seymanur had ons op het eerste wensbezoek ook verteld dat ze zo graag naar een speeltuin wou met haar vriendinnetjes. Het wensteam had als verrassing het Provinciaal Domein van Puyenbroeck in Wachtebeke gekozen als place to be en dat viel bij hen allen in de smaak. 

Het was een hele mooie zomerse dag, waarop we eerst in een Turks restaurant het middagmaal namen om daarna de speeltuin van het domein direct te gaan verkennen en te ravotten. Na een uurtje werd het hoog tijd om iets fris te drinken op deze warme dag.  

Daarna gingen we op stap in het domein. Want het wensteam had enkele onderdelen van een oude fiets verstopt in de bosjes. Spelletjes en een zoektocht brachten de kinderen tot bij het laatste onderdeel, nl. het sleuteltje van de fiets. Even verder stond het hoogtepunt van de dag: de roze fiets, ingepakt onder de vlaggen van Make-A-Wish®, te wachten op de blije handjes van Seymanur om deze weg te halen. 

Wat blonken haar oogjes bij deze onthulling! Uiteraard volgde er ook nog een helm en mooie fietstassen. Supersnel sprong ze op haar eigen fiets en trappen maar, onder groot applaus van ouders en kinderen. Al fietsend gingen we nog even terug naar de speeltuin om nog enkele attracties uit te proberen waar ze eerder nog niet toe waren gekomen. Wat ging de tijd snel voorbij. Nog een ijsje om te verfrissen, fiets en attributen inladen en huiswaarts keren voor het afscheid.

Maar neen hoor, mama had nog hele lekkere taarten voorzien voor iedereen. Nog maar eens de buikjes rond gegeten met een frisdrankje, de laatste geschenkjes overhandigd (want beide zusjes waren ’s anderendaags jarig) en dan moe maar heel tevreden afscheid genomen.

Het wensgezinnetje en zeker Seymanur bedankt heel hartelijk het wensteam van Make-A-Wish®, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard met de hulp van onze financiële weldoeners!

Wensteam: Davy, Betty, Trees

Met dank aan: 
PDG-Bikestore
Gök 2
Provinciaal domein Puyenbroeck Wachtebeke
Go Lyceum Gent
Schoolproject IVV Sint-Vincentius Gent
VZW Schoonderhage dagcentrum Sint-Lievens-Esse

Bekijk ook deze wensen: