De wensdag van prinses Farah

Large 1024 645 2016 086 farah   frozen

Op zondag 20 november ging prinses Farah samen met enkele vriendjes naar Disney Princess @ the Movies in Kinepolis Gent. Farah’s grootste wens was immers om ondergedompeld te worden in de wondere wereld van Frozen. 

Vroeg in de morgen werd een lekker gratis ontbijtje geleverd bij Farah thuis, die het gezin samen met de twee wensfeetjes Lien en Nane naar binnen speelde. Al snel kwamen de eerste vriendjes toe, die allemaal nog een leuk cadeautje bij hadden voor Farah. Bovendien had ook iedereen zijn mooiste prins of prinsessen outfit aangetrokken. 

Daarna stond er een prachtige witte limousine te wachten, waarvan iedereen onder de indruk was. Als echte prinsen en prinsesjes werd ze in stijl naar Kinepolis Gent gebracht. Eenmaal aangekomen konden de kleine prinsjes en prinsesjes genieten van de leuke animatie in Kinepolis Gent, waar alles in het teken stond van Frozen. Poseren voor de foto als echte prinsessen, een Frozen kerstbal maken, tekenen en kleuren; Farah en haar vriendjes vonden het fantastisch. 

Na de film volgende de grootste verrassing, aangezien Anna en Elsa van Frozen Farah stonden op te wachten met hun prinsessenkoets. Bovendien hadden ook zij een leuk cadeautje bij voor Farah: een prachtige witte Frozen pruik. Samen met Anna en Elsa vertrok Farah voor ritje met paardenkoets door Gent. Die bracht hen richting Vooruit Gent, waar de hongerige maagjes gevuld werden. De afsluiter van een prachtige wensdag voor Farah.

Wensteam: Nane en Lien 

Met dank aan: 
Enchanting Princesses
De koksmuts
Kinepolis Gent
Huifwagen Vlaanderen
Limo Deluxe
‘t Schrijverke for Life
Ketnet Koekenbak Edugo Oostakker-Gent

Bekijk ook deze wensen: