Een eigen springkasteel voor Chaima

Large 1024 645 2017 004 chaima   eigen springkasteel voorpagina

Hallo, ik ben de mama van Chaima. Net voor haar 2de verjaardag is Chaima ziek geworden. Vanaf dat moment is onze leven als gezin veranderd. Veel moeilijke momenten hebben we gehad maar zo ook genoten we van elke dag waarin alles verliep zoals gepland. Chaima is een heel optimistische meid en de wensdag zorgde er nog eens voor dat Chaima zich het gelukkigste meisje van de wereld voelde.

Als ieder klein kind vind Chaima het altijd leuk om te springen; op het bed, de zetel, de trampoline enz.. hoe hoger ze sprong, hoe meer plezier. Enkel op een springkasteel heeft ze nog nooit gesprongen, want dat was altijd te druk en te wild voor haar met zoveel kinderen erin. Welke wens zou een driejarige op dat moment dan wensen? Een eigen springkasteel natuurlijk.

Wat was de verrassing groot voor Chaima om een springkasteel in haar eigen tuin aan te treffen. Ze genoot er met volle teugen van en elke zonnige dag opnieuw, met neefjes, nichtjes en vriendjes.

Een grote dank gaat uit aan de organisatie van Make-A-Wish® en aan de vrijwilligers om deze wens voor mijn dochter mogelijk te maken.

Wensteam: Liticia, Bettie en Vanessa

Met dank aan:

De academie Muziek, Woord en Dans uit Bornem (benefietconcert)

De mensen van Charity Concerts for Childhood Cancer Warriors (concerten)

Bekijk ook deze wensen: