Jesse voelt de magie van Disney®

Large 1024 645 2016 067 jesse   dlp

Na een jaar uitkijken is het eindelijk zover. Jesse is er klaar voor om zijn grote wens te laten uitkomen. Naar Disneyland®Parijs gaan.

Na nachtenlang wakker liggen is de dag daar 25 Mei 2017 kwam de Taxi in Zemst-laar ons gezinnetje ophalen om naar het station van Mechelen te rijden. Direct op de trein stappen naar Brussel-Zuid. Hier een lekkere milkshake nuttigen tijdens het wachten op de rit met de TGV.

Het grote moment, "de TGV is er". Nog even een foto moment en opstappen maar.

Hopla, na een uurtje en half aangekomen in Disneyland. Koffers wegbrengen tickets ontvangen en niet te vergeten de Super Badge voor Jesse om als grote heer overal hoge prioriteit te krijgen aan attracties en Disney figuren.

Dag 1 is bijna halverwege dus schieten we op en gaan we nog snel de studio's bezoeken.

Dag 2: Even snel nog op de foto met een heleboel Disney Figuren op Main street, nog snel de Star tours attractie voor we gaan brunchen met de Disneyfiguren, heerlijk zo'n badge om overal als hoogste prioriteit voor te mogen en dus "Niet moeten aanschuiven".

Lekker en veel te veel gegeten kunnen we de dag aan met vele attracties en vele kilometers in de benen om af te sluiten met een prachtige parade en een park dat nog mooier wordt in het donker. Als eindknaller van de tweede dag is er een wonderbaarlijk licht spektakel met water en vuurwerk aan het kasteel.

Dag 3: Wow ik voel mijn benen niet meer van de lange dag gisteren. Maar niet getreurd, Disneyland we komen eraan. Even de leukste momenten herbeleven in de Studio's om daarna door te gaan naar het Grote Disneyland. Attracties een, twee tot wel drie keer opnieuw. Het kan niet stuk. Spijtig genoeg komt er een eind aan het verhaal. Terug naar huis met de TGV->trein->taxi.

Daar wacht de laatste verrassing. superlekkere pistolets en sandwich in de buik van een grote krokodil.

Duizend maal dank voor alles Make-A-Wish® het waren onvergetelijke magische dagen.

Wensteam: Ann, Maaike en Hilde

Met dank aan:

- NMBS

- Disneyland Parijs

- Mabo Priv St

- Lions Club Heerlijkheid Mechelen

Bekijk ook deze wensen: