Een iPhone voor Mohamed

Large 1024 645 2016 070 mohamed   iphone  1

Zaterdagochtend begon al als een mooie zonnige dag. Mijn broer mijn neef, twee nonkels en ik moesten ons aankleden in een sport outfit.

Dus wist niet echt wat er ons te wachten stond. Ik kwam naar beneden en hoorde al meteen de bel gaan, ik deed de deur open en ja daar zijn ze dan mijn lieve drie wens feeën stonden voor de deur, en wat zie ik daar voor de deur staan en gloednieuwe cabrio. Yes ik mocht in een gloed nieuwe cabrio rijden.

Er werden ook enorm veel foto's genomen, ik was precies een superster. Haha! Ik was al super blij met dit, mijn dag kon al niet meer stuk. Ik probeerde te raden waar we naartoe reden, was best wel een beetje zenuwachtig.

We stopten bij een onbekende plaats, toen ik binnen ging zag ik het al, ach ja daarom onze sport outfits, oh wat leuk quads dat zie ik zo graag, we mochten er zelfs ritjes op maken oh wat was dat kei gaaf, zo cool, super sportief!

We stapten weer in de auto, waar gaan we nu naartoe? We stopten bij een dubbel zo groot grasveld en wat zie ik daar allemaal vliegen, wat zijn die kleine dingen toch, ow het zijn drone's, echt kei cool man, ik mocht er zelf 1 besturen zo leuk leuk!

Op gegeven moment moest ik int midden van grasveld gaan staan, en er kwam een drone mijn richting aangevlogen, ik zie dat er iets aan vastgeplakt is aan de drone, eenmaal geland mocht ik het eraf gaan halen

Het was een super iPhone, ik kon mijzelf niet meer in dwang houden, ja ja heb een traantje weggepinkt, was super blij met mijn gloednieuwe iPhone en al de rest natuurlijk, we stapten weer in de auto, we stopten bij de Pizza Hut, al goed Haha want had van al dat rijden en besturen reuze honger, we mochten onze eigen pizza's maken, ik heb ook heerlijke scampi's gegeten en lekkere frisse drank gedronken, nu reden we naar huis en gelijk naar oma's huis want daar wachtten al mijn familieleden ons op, we hebben nog tot laat in de avond verder gefeest en gelachen, het was een topper dag en mijn iPhone daar geniet ik nog elke dag van

Het was super leuk en dat allemaal dankzij de geweldige team van Make-A-Wish®!

Een grote dankjewel aan het hele team om dit te realiseren jullie hebben mij een geweldige fantastische dag bezorgd die ik nooit, nooit vergeten zal, het was helemaal af!

Groetjes,

Mohamed

Wensteam: Inge en Rosanne

Met dank aan:

Claessens autobedrijf B.V.B.A

Indoor Quadpark Hulshout

Pizzahut Lier

Skycan

Heleen Wouters

Donatie overlijden Guy Albers

Donatie familie Custers-Laurensse

Bekijk ook deze wensen: