Tweeling, Clara en Cyara, verrast bij terugkomst tripje Disneyland Parijs

Large 1024 645 clara en cyara

We vertrokken thuis met een busje richting Brussel-Zuid waar we de trein namen naar Parijs. Daar gingen we met de bus verder naar Disneyland. We gingen eerst onze buikjes vullen want iedereen had reuzehonger. In het park werden we onmiddellijk aangetrokken door het grote kasteel waar de show met de prinsen en prinsessen juist aan de gang was. Daarna gingen we verder op verkenning in het kasteel, op zoek naar prinsessen.

De volgende ochtend waren we vroeg uit de veren, in het park hebben we om 8u15 lekker geanimeerd ontbeten met de Disney-figuren. Onze tweede dag kon beginnen, op zoek naar de leukste attracties. We hebben intens genoten en werden overal super onthaald en behandeld als echte prinsessen en we mochten de meest geliefde ritten zelfs twee keer na elkaar doen. Ook de show die namiddag was een prachtig spektakel. We waren erg moe en met een suikerspin in onze handen keerden we terug naar het hotel. ’s Avonds hebben we nog lekker gegeten en dan uitgeteld ons bedje in.

De volgende ochtend moesten we al terug onze valiezen pakken, wat gaat de tijd toch snel. Na het ontbijt hebben we nog enkele uren genoten in het park, onze tijd benut om mooie souvenirs te kopen en daarna terug met de trein naar huis. Daar wachtte ons namelijk nog een grote verrassing!! Binnen stond een mooi gedekte tafel en wonder boven wonder stond er in de tuin een prachtig speeltoestel met klimtoren, glijbaan, schommels, zandbak en picknicktafel. Superleuk!! Dat zorgt nog voor jaren speelplezier.

Na een gezellig etentje met Annitta, Inge en Frank speelden we nog verder op het nieuwe speeltuig.

Wij zijn Make-A-Wish heel dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en zullen jullie voor altijd in ons hart dragen.

Clara, Cyara, Alliance, Denyse en Ronny.

Wensteam : Annitta, Frank en Inge

Sponsors :

· Crosspoint Solutions

· Familie Van Praet – Verwerft

· Bakkerij Frank

· Anne Erkelenz

· Familie De Groof – Van Dyck

· NMBS

· Disneyland Parijs

· Maria Fierens

Bekijk ook deze wensen: