De shoppingtrip van Eray

Large 1024 645 2017 052 eray   shopping aangepast

Op woensdag 03/05/2017 stonden de mensen van Make-A-Wish® voor de deur, ze kwamen me ophalen voor mijn wensvervulling. Een dagje shoppen! Ik kon mijn ogen niet geloven toen een limousine kwam aanrijden en dat we hiermee de hele dag rondgereden zouden worden.

We vertrokken thuis met mijn mama en mijn beste vriend Ertan. Als eerste stopplaats kwamen we aan bij “Mens Grooming Christophe”, een barbershop waar ze mijn haren geknipt hebben. Daarna werden we met de limousine naar Maasmechelen Village gebracht waar we eerst lekkere taart gegeten hebben en daarna konden gaan shoppen. Ik heb in mijn favoriete winkels mooie kleren en schoenen mogen kopen.

Als afsluiter zijn we nog lekker gaan eten in mijn favoriete frituur. Toen we daar met de limo aankwamen stond papa met mijn twee broers en zus ons op te wachten samen met de rest van mijn familie. Daarna zijn we met de limousine terug thuis afgezet en heb ik kei fier alle leuke kleren en schoenen die ik had kunnen kopen aan iedereen van de familie laten zien.

Dit was een super mooie dag die ik nooit zal vergeten!

Wensteam: Veerle, Johan en Lizette

Met dank aan:

Euroscoop, Limo Black and Withe, Men’s Grooming Christophe,

Maasmechelen Village, Nike, Versace, Armani, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren,

Bakkerij Daemen-Reumers, Ruland Michel-Hermes Alumni VZW, Karafotiou Nathalie,

Vanoirbeek Robrecht, Esposito Gianna.

Bekijk ook deze wensen: