Sanders Nintendo feest

Large 1024 645 2017 044 sander   nintendo aangepast

Spannend! Sander kon niet wachten tot de wensfeetjes zijn wens in vervulling konden brengen. Vooraf vroeg hij zich elke dag af of de wensfeetjes niet wat eerder konden langskomen… Hij keek enorm uit naar dé wensdag vol verrassingen en alle verwachtingen werden moeiteloos ingelost!

Op donderdag 27 april fladderden ze eindelijk binnen in ons huisje. Met één flinke zwier met hun wensstokjes toverden ze onze eetkamer om tot een prachtige feestzaal. Een ballonnetje hier en een kleurrijke slinger daar. Kijk daar zijn de bubbels al! Bij een echt feest horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes. De wensfeetjes Trees, Linda en Françoise toverden die allemaal zomaar uit hun hoed.

Wat volgde was een bonte aaneenschakeling van verrassingen voor de zussen Lotte en Margot en zelfs voor mama en papa. Kleurrijke koekjesdozen, een gezelschapsspel en versiering voor de tuin: te veel om op te noemen! Maar één iemand stond die dag natuurlijk centraal: Sander met zijn hartenwens! Wat had onze jongen uitstekend gekozen: de Nintendo mét verschillende Pokémon spelletjes neemt sinds de wensdag een bijzondere plaats in. In ons huis en in ons hart.

Dankjewel aan iedereen die deze wensvervulling mee mogelijk maakte. Want wensen verblijden en verbinden en dat deed deze wens zeker ook.

Wensteam: Trees, Françoise en Linda.

Met dank aan:

Lions Wetteren Rozenstreek.

Culinaire slagerij TORINO - Sabine en Alain.

Nintendo Benelux –Sandra Griffet.

Bekijk ook deze wensen: