Arvid gaat naar Thomasland

Large 1024 645 2015 165 arvid   thomasland 001

Het was het Make-A-Wish® team snel duidelijk wat Arvid zijn grootste wens was: Thomasland bezoeken. Hij had tijdens zijn ziekte heel veel filmpjes gezien over Thomasland. De mensen van Make-A-Wish® zagen deze opdracht duidelijk zitten en zoals Arvid zelf zei: nog honderd keer slapen en inderdaad zijn wens kwam uit. Hij mocht naar Thomasland. Het was een hele belevenis. Voor de allereerste keer met ons vijf samen op het vliegtuig. De reis verliep zeer vlot en in de voormiddag waren we al in het hotel van Thomasland. We konden dan ook onze bagage achterlaten en meteen het park verkennen. Door het iets mindere weer had papa er niet lang over getwijfeld om poncho’s te kopen. Zo konden we ons, ondanks het regenweer, toch goed amuseren.

Het werd een fantastisch avontuur. Er waren attracties voor klein en voor groot, een dinopark en dierenpark. Na het middagmaal viel Arvid in slaap aan de tafel. Hij was dan ook enorm moe van het vroege opstaan. Ruim twee uur heeft hij geslapen in zijn buggy. Terwijl zaten de zussen en papa in de iets wildere attracties. Toen Arvid weer wakker werd, was het weer tijd om alles te ontdekken van Thomasland. Wat was er daar veel te beleven. Hij genoot van iedere attractie en heeft zelfs meegereden met Thomas en Percy.

Bij aankomst in het hotel lag er op bed een speciaal pakket van Make-A-Wish® voor Arvid klaar en mooie souvenirs van Thomas de trein. Ook de andere twee dagen waren geweldig en we hebben samen mooie avonturen beleefd. Het was een fantastische reis voor het ganse gezin om nooit meer te vergeten.

Nadien kwam het wensteam nog eens terug om naar onze verhalen te luisteren. Ze hadden zelfs nog een mooie verrassing voor ons mee: een fotoboek. Een prachtig boek dat nu staat te pronken in onze living naast Arvids kanjerketting. Er gaat geen week voorbij of we kijken samen in het fotoboek en dromen weg naar deze prachtige reis. Dank je wel Bettie, Caroline en Eberhard, dank je wel Make-A-Wish® om Arvids vurigste wens in vervulling te laten gaan.

Dikke kus Arvid en familie.

Wensteam: Bettie, Eberhard en Caroline

Met dank aan:

Emmaüsinstituut Aalter: kusttocht Knokke -> De Panne

’t Schrijverke for life 2016, Temse

Ontex

donaties ter herinnering van wenskind Moos

Airport business

Bekijk ook deze wensen: