Lara’s Londen feest

Large 1024 645 2016 108 lara   london feest

Deze dag begon toen mijn vrienden rond 11 uren bij mij thuis aankwamen. In het begin wist ik niet wat ik mocht verwachten want alles was erg geheimzinnig. De telefoon van Papa rinkelde en we hebben geduldig afgewacht. Hij kwam een half uur later terug met overheerlijke pizza’s die we snel moesten opeten. Daarna moest ik naar buiten komen. Er stonden een hele rij Mini-Coopers voor de deur en ik mocht er één kiezen. Ze waren allemaal even mooi en ik wist niet welke te kiezen. Toch werd ik een klein beetje verliefd op een mooie zwarte auto. Ik kreeg een geschenk van de chauffeur: een miniatuur auto met de Engelse vlag. Ik ben ingestapt en werd naar de volgende verrassing gevoerd. De rit duurde niet lang.

Toen ik het gebouw binnenstapte, begreep ik onmiddellijk dat we een cursus patisserie gingen krijgen. Ze vertelden ons dat we de taarten voor het feest gingen klaarmaken. Nadien moesten we wachten tot de taarten afgekoeld waren. Mijn ouders en mijn broer vertrokken om zich om te kleden en wij kregen een rondleiding in de bakkerij en de beenhouwerij. Daarna was er nog een verrassing: een Engelse taxi om ons naar het feest te brengen. Toen ik daar aankwam moest ik me omkleden. Ik mocht een heel mooie jurk aandoen. De zaal was prachtig versierd en er was een koor. Ik heb erg van hun muziek genoten en daarna hebben we gedanst en veel foto’s gemaakt met de photomaton.

Ik vond het een geweldige dag en ze blijft onvergetelijk voor mij. Wat ik het leukste vond: als eerste de patisserie omdat ik dat geweldig vind. Ik vond het leuk om te leren hoe je slagroom monteert en de taart versiert, dan vond ik het koor heel leuk en de photomaton. Ik wil alle mensen hartelijk danken die er voor zorgden dat mijn wens uitkwam. Dankzij jullie blijft dit een dag die ik niet zal vergeten en die in mijn hart blijft gegrift. Heel hartelijke dank

Lara

Wensteam: Jonas, Miranda, Kaat en Florent

Met dank aan:

Miniacs

Pearce

Pantaloons

Coovi

donatie fam. wenskind Jonah donatie Bruhn Spedition

Bekijk ook deze wensen: