Maxim bezoekt een KAA Gent training

Large 1024 645 2015 169 maxim   kaa gent training2

16 oktober 2016: ’s morgens werd ik wakker en het beloofde een zonnige dag worden. Mijn mama en papa zeiden dat we een dagje naar zee gingen. Even later kwamen er drie auto’s opgereden. Niets vermoedend stapten daar Davy, Benny en Eberhart van het Make-A-Wish® team uit. Ze verrasten ons met een heerlijk ontbijt en zeiden dat er een busje kwam om samen naar zee te gaan.

Omdat we nog even tijd hadden gaf ik nog een rondleiding op de boerderij waar ik woonde. Plots moesten we in de richting van de straat gaan, want mijn busje ging daar gauw zijn. Even later vloog er een helikopter boven ons. Ik zei tegen mijn vader dat het fijn zou zijn mocht dat mijn busje zijn. Plots vloog de helikopter heel laag boven ons en ik was enorm verbaasd. De helikopter landde vlak voor mijn neus . Ik wist niet wat er gebeurde. Het was dus geen busje maar een helikopter waar we mee naar zee gingen. Ik had tranen in mijn ogen van geluk.

Even later mocht ik vooraan in de helikopter plaats nemen en ook mijn papa mocht mee. Mijn mama volgde ons met de auto samen met het Make-A-Wish® team. We stegen op het was zo cool Ik nam het stuur van de piloot over en mocht zelf vliegen. Mijn papa had dat minder graag want hij zat vol spanning. Daarna vroeg de piloot of we eens naar de KBC toren in Gent wilden vliegen? Ik zei: “ok” Toen we daar voorbij vlogen, vroeg de piloot: “Ken jij dat mooie stadion hieronder?” Ik antwoordde: “ Ja, de Ghelamco Arena van KAA Gent waarvan ik een hevige supporter ben. Ik dacht bij mezelf : “Amai dat is super om de Ghelamco Arena te zien, het is veel mooier dan de zee”.

Plots ging de helikopter lager en landde hij niet zover van de Ghelamco Arena . Toen ik mocht uit stappen stond de mascotte (de indiaan) van KAA Gent mij op te wachten met een sjaal van mijn favoriete ploeg, KAA Gent. Dat was pas super cool . Toen wist ik het, dit wordt geen dagje zee maar het wordt mijn grootste wens, de Ghelamco Arena te verkennen en de spelers van KAA Gent te ontmoeten.

Ik werd per auto naar de Ghelamco Arena gebracht en daar kreeg ik een vip bandje waarmee alle deuren voor ons opengingen. Ik kreeg een rondleiding over hele het stadion en mocht mee met de mascotte op het veld om iedere speler van mijn favoriete ploeg een “High Five” geven. Dan moest ik richting tribune want de wedstrijd begon. KAA Gent –VS SV Zulte Waregem. Het was een spannende wedstrijd maar we wonnen met 3-0 . Jihoe c’est buffallo!! Na de wedstrijd mocht ik naar de vip ruimte waar alle spelers aten en daar kreeg ik veel toffe handtekeningen en foto’s. Wat was dat tof zeg! We gingen nog samen frietjes smullen en dan richting huiswaarts . Het was een dreamdag die ik nooit zal vergeten.

1000 MAAL DANK AAN MIJN MAKE-A-WISH® TEAM EBERHARD, BENNY EN DAVY.

MAXIM

Wensteam: Eberhard, Benny en Davy

Met dank aan: Heliventure FTO NV - Joeri Vijt KAA Gent ARF & YES- De Schampeleire Giovianni Duck Race Ronde Tafel 71 Ninove KMSK DEINZE : VERSELE-LAGA PAASTORNOOI

Bekijk ook deze wensen: