Een nagelstudio voor Luna

Large 1024 645 2016 046 luna   nagelstudio

Mama, mama, zijn ze er al ?

Nóg maar even aan het raam kijken, neen, nog niet, dan maar een rondje langs de tafel lopen. Weer aan het raam kijken, ooh, hoe spannend . Wanneer komen ze nu mama ? Hihi, een uur lang spervuur van vragen ( wat gaan we eigenlijk doen vandaag, blijven de wensfeeën een hele dag bij ons , rijden we ver weg, … ) … En ja, daar zijn ze dan, helemaal op afgesproken tijd : de 3 Wensfeeën !

Ze brengen ontbijt mee, zelfs een thermos verse koffie ontbreekt niet, heerlijk gezellig om zo de dag te beginnen. Luna zit op hete kolen, ze wil weten hoe de dag verder verloopt, maar de Wensfeeën zwijgen wijselijk en laten een zalige portie spanning er gewoon zijn.

We vertrekken en Luna en ik laten ons meevoeren, benieuwd wat de dag brengt.

Een eerste stop : Shopping Waasland. Luna mag een outfit kiezen bij JBC …. Ze voelt er zich helemaal thuis en poseert, alsof ze een mannequin-opleiding heeft gevolgd. (dankjewel team JBC)

Een tweede stop : en dit is de plaats waar we heel wat uurtjes zullen verblijven : Nagelstudio Sun Art … Waauw, hoe doet Sylvia het toch, zo professioneel èn op kindermaat de eerste knepen van het aanbrengen van gellak uitleggen aan een 11-jarig meisje, bewondering !! Luna geniet met volle teugen, van alle aandacht en het aanleren/oefenen met de gellak. Ook hier voelt ze zich al een echte nagelstyliste ! (dankjewel Sylvia).

En jawel hoor, het èchte oefenen kan beginnen, eerst is mama aan de beurt: moeten deze nagels gevijld worden ? Welk kleurtje zullen we kiezen ? Doen we er al of niet versiering op ? Mag een beetje glitter mama ? Ik zie Luna’s oogjes blinken, met haar werkschort aan, in volle concentratie uitwerkend wat ze net geleerd heeft. Jaja, idereeen is tevreden van het resultaat. En we weten het allemaal : Luna is een beloftevolle nagelstyliste 😊

Ook wensfee Marc laat een pinkje aan de liefdevolle zorg van Luna over, mooi resultaat (Make a Wish-kleuren). Dit wordt koffietjes drinken met de pink omhoog 😊

We nemen een middagpauze : Chinees, Luna’s lievelingsgerecht !

Luna denkt dat haar dag er ver op zit, maar wat ze niet weet is dat er nog enkele ‘klantjes’ komen in de namiddag.

We keren terug naar Sylvia’s nagelstudio. ‘Zullen we nu wat echte klantjes doen Luna ?’ Haar hart staat plots stil, ‘ohnee, ze gooien me voor de leeuwen, het is voor echt nu’, zie ik haar denken. Maar wat een opluchting als daar Marthe, Christel en Evi voor de deur staan, haar allerlliefste vrienden. Wat leeft ze zich uit ! En met volle concentratie ! Na 3 èchte klantjes voelen we dat het tijd wordt om huiswaarts te gaan. Maar eerst : Diploma-uitreiking !!

De wensfeeën begeleiden ons daarna naar ons huisje, we zwaaien hen (ongelooflijk dankbaar) uit en ploffen moe maar voldaan in onze zetel. Het wordt een droomnacht van ‘nageltjes vijlen, lakken, glitter, versiering, … en Wensfeeën’ 😊 … ‘‘s Morgens staat onze living nog steeds vol met alle gekregen ‘start-materialen’ : een werktafel, een trolley met verschillende lakjes, versiering, stempels, … Nu mogen de Echte klantjes komen !!

Dankje lieve Wensfeeën voor deze fantastische, onvergetelijke dag ! Jullie zijn geweldig ! ❤

Dankje Sylvia, voor je warme, deskundige begeleiding,

Dankje Christel, Marthe en Evi om jullie nageltjes even te mogen lenen,

dankje ProNail-team voor alle materialen waar Luna nu mee kan starten,

dankje alle sponsors van Make a Wish …

Wij voelen ons bevoorrecht om een dag door te brengen tussen zoveel warme harten … Een dag die heel wat verder reikt dan 8u samen-zijn …

Dankjewel allemaal, Luna en mama !

Wensteam: Thérèse, Marc en Karin

Met dank aan:

* Sun Art bvba Sint-Niklaas

* Pronails Brakel, bvba Nailschool Sabine B

* Il Senso Beauty & Nails VOF, Overmere

* JBC Waasland Shopping Center Sint-Niklaas

* Fifty-One Club Waeslandia

* Victoria juwelen

Bekijk ook deze wensen: