Luca zingt samen met Clouseau

Large 1024 645 2016 128 luca   m g clouseau

Luca’s wens is weeral voorbij … het was een magische namiddag !

Om 14u ging het wensteam Luca uit haar klas halen op school. Dit was een grote verrassing, maar Luca was maar wat bereid om met ons mee te gaan om een feestje te bouwen.

We kwamen toe in een apart lokaal, en daar zaten mama en broer haar al op te wachten. Luca werd er waarachtig een beetje emotioneel van. 10 minuten later was er een klop op de deur, en kwam meter Nathalie binnen. Nog een grote leuke verrassing voor Luca.

En dan wat minder goed nieuws: Make-A-Wish had Clouseau ook uitgenodigd op haar feestje, maar we kregen enkel een filmpje met een boodschap van de heren dat ze het heel spijtig vonden maar toch niet aanwezig konden zijn op het feest. Een beetje een domper … maar toch ging het feest door!

We startten dan met make-up, want voor een feestje moet je er mooi uitzien.

Weer een klop op de deur: en kijk, de heren van Clouseau waren er toch wel. Luca begon te stralen en te lachen. Wat een fijne verrassing.

Na de kennismaking zijn Kris, Koen en Luca naar de turnzaal getrokken om de set-up te bekijken en alvast samen wat te oefenen. Want ja, het werd een concert “Clouseau featuring Luca”.

Luca zong mee uit volle borst, werd betrokken bij de keuze van de liedjes, mocht zelf de aankondigingen van de liedjes voorbereiden … kortom, een BV in spé. En er was geen greintje zenuwen te bespeuren, ze genoot met volle teugen.

Na de repetitie ging het terug naar de backstage, waar Luca haar mooiste kleren ging aantrekken, haar make-up nog wat liet bijwerken én waar haar haren onder handen werden genomen. Een hele transformatie… Nog enkele praktische afspraken werden gemaakt onder de “artiesten” en dan was het zover: Luca werd op het podium verwacht.

Meester Jo kondigde Luca aan, en daar was ze… als een volleerde artieste reed ze naar het podium en vertelde ze kort over haar wens: een feestje voor de school met een optreden van haar lievelingsartiesten. “En hier zijn dan: Clouseau: Kris en Koen Wauters”

De zaal werd wild van enthousiasme en vanaf dat moment kon het concert beginnen. Iedereen zong mee uit volle borst, haalde zijn beste dansbenen boven en genoot met volle teugen. Het ene nummer volgde het andere op … en daar was dan het laatste nummer. Na afloop kreeg Luca nog een gouden plaat van Clouseau uit handen van peter Kris Wauters. Een emotioneel moment…. En na het afscheid scandeerde de zaal: Luca – BIS – Luca – BIS … Jaja, een bisnummer was nog aan de orde.

Na het bisnummer ging het hele gezelschap terug naar de backstage om even te bekomen. Er werden enkele foto’s genomen en Luca kreeg nog hele leuke kadootjes. O.a. een supergrote poster van Clouseau die natuurlijk onmiddellijk door beide heren werd ondertekend.

Het afscheid volgde dan snel, en iedereen begon stilaan te voelen dat de adrenaline wegebde en er nog een mooi gevoel overbleef van een meer dan geslaagde wens.

De taxi bracht mama, Luca en broer Siebe naar huis. Daar stond hen nog een laatste verrassing op te wachten: een mand vol lekkers zodat ze nog gezellig konden tafelen en alle verhalen vertellen aan papa.

Liefs,

Luca

Wensteam: Peter, Inge, Hilde en Gabriëlle

Met dank aan:

* Quiz door de jaren heen, Lille

* EMC, Leuven

* OPF, Aalst

* Ritmica, Hove

* Taxi Sinjoor, Antwerpen

Bekijk ook deze wensen: