Een snoezelbadkamer voor Febe

Large 1024 645 2016 039 febe   snoezelbadkamer

Ik was er al een tijdje op aan het wachten… mama en papa fluisterden al wat meer, maar verklapten niets… totdat ik ’s morgens opstond en mijn kleine zus trots met de aftelkalender kwam… vandaag was het Febe-feest. Het begon heel rustig met wat knutselen om te bedanken en ineens begon het volk te komen. Mijn drie feeën kwamen binnen en dan ook mammy en opa. Daarna kwamen er nog 4 studenten binnen die mijn dagje extra speciaal wilden maken. Ineens een huisje vol…

Iets later vertrokken we met ons 8-en naar een nog onbekend adres met de belofte dat als we terugkwamen er nog een verrassing thuis zou zijn. We reden naar Overpelt zo bleek een half uurtje later, naar Sens-city. Wat was dat leuk, eerst gezellig snoezelen tussen de lichtjes, dan muziek maken op de trilvloer, springen met de zussen en de studenten op het luchtkussen, duiken in het ballenbad, heerlijk knuffelen met mama en papa, … zalig genieten. Na nog even poseren voor de foto vertrokken we terug naar huis… maar wat was ik moe… eventjes de ogen toe laten vallen om terug wat energie op te doen voor die beloofde verrassing thuis. Mijn zussen waren ook te moe om wakker te blijven want die hebben ook heerlijk mee gesnoezeld.

Wauw… we rijden op en mama en papa zijn heel verrast, er hangen ballonnetjes en een mooie vlag, alles is mooi versierd. Ze maken mij en de zussen wakker en als de wensfee die mee gaan snoezelen was er ook is, kunnen we naar binnen. Niet langs de achterdeur, zoals we normaal naar binnen gaan, we mogen langs de mooi versierde voordeur. En daar is onze eerste verrassing al, mooie nieuwe dekentjes, 3 stuks. Ik hou zelf de grootste voor in mijn bedbox, maar mijn zusjes krijgen ook wel een knuffeldekentje. En dan mocht ik de vlagjes volgen naar de badkamer… en daar… ik weet niet waar ik eerst moet kijken, de lampjes, de handdoekjes, de sticker, en daar staat mijn bad, eindelijk gevuld met water… dat waren al die fluistertjes van mama en papa dus. Wauw… wat is dit mooi! Ik krijg nog eerst een stukje lekkere fruittaart en een glaasje bubbels en dan mag ik eindelijk gaan plonsen. Heerlijk tot rust komen… de bubbeltjes zijn op het begin wel vreemd maar ook daar wen ik snel aan… ik blijf lekker liggen tot het water koud begint te worden en pas dan wil ik eruit. Ik word lekker warm en zacht afgedroogd met de nieuwe handdoekjes en geniet nog na van het heerlijke dagje! Dankjewel Make A Wish voor deze super verrassing! Super dikke kusjes en een warm aaitje van een fantastisch verwende Febe!

Wensteam: Winnie, Liliane en Jana

Met dank aan :

-Peter Lambrechts Zonhoven

-Project Kindsheid Jesu Hasselt

-Heikes Kerst Kuringen

-Greet Smeyers Lichtaart

-De Broodkruimel Westerlo

-Riho Belgium/Diest

-Freetime Geel

-Knuffelquiltjes

-Sense –City /St. Oda Overpelt

-Muurdeco4kids

Bekijk ook deze wensen: