Nino rijdt met raceauto op afstandsbediening op het circuit

Large 1024 645 2016 032 nino   race auto

Op 8 oktober 2016 rond 9u kwam het wensteam van Make-A-Wish® aanbellen. Wat een verrassing was voor mij omdat ik van niets wist. We reden samen met mama, stiefpapa , bon en voke naar de verrassing die mij te wachten stond.

Nieuwsgierig zoals ik ben , kwamen we plots in Zolder aan. Toen dacht ik, zou het dat zijn wat ik gewenst heb? Inderdaad, in de verte zag ik het parcours waar ze met elektrische wagentjes rijden ‘spannend’ !

We gingen naar het parcours waar de mensen me stonden op te wachten. Plots kreeg ik de elektrische wagen waar ik al zolang naar uitkeek. Zodra de auto in orde was, mocht ik mee op het parcours rijden. Dat was super leuk, ook al was het koud en nat. De mensen van het parcours hadden een tentje, dekens en verwarming voorzien moest ik het te koud krijgen.

In het begin reed ik wat stuntelig maar eens ik de baan kende ging het beter. Echt een mooie en snelle wagen waar ik trots op ben. Nadien zijn we met het wensteam gaan eten. Ik mocht kiezen en koos mijn lievelingseten: vidé met frietjes, heerlijk!

Na al dit leuks en lekkers kreeg ik van de mensen van het parcours een mooie beker en een leuke T-shirt en mag nog eens komen rijden wanneer ik er zin in heb. Na dit alles zat de leuke dag erop. Ik heb er enorm van genoten en zal dit nooit meer vergeten.

Bedankt wensteam voor deze leuke dag.

Nino xxx

Wensteam : Marleen en Filip

Met dank aan : Garage Vriesdonk – Brasschaat

Circuit Zolder – Etienne Buekers

Brasserie – The Wheels Heusden-Zolder

Bekijk ook deze wensen: