Een speeltuig voor Jason

Large 1024 645 2016 068 jason   speeltuig

Woensdag 10 augustus was een bijzondere dag voor onze held Jason. Op die dag ging Jason’s wens in vervulling: ‘het krijgen van een speeltuig’.

‘s Morgens stond het wensteam aan de deur van Jason om hem op te halen voor een leuke dag. Jason werd opgehaald door het wensteam omdat hij niet mocht weten dat hij vandaag zijn ‘speeltuig’ ging krijgen. Dit moest voor hem een verrassing zijn!

Het wensteam wou zorgen dat het voor Jason en onvergetelijke dag werd dus vertrokken ze met hem naar een geheime locatie: het provinciaal domein ‘De Gavers’ in Geraadsbergen. Jason gaat daar veel spelen en kent deze locatie zeer goed. Toen we in ‘De Gavers’ aankwamen, wou Jason onmiddellijk met gocarts rijden. We hebben dit natuurlijk gedaan, want het was de grote dag voor Jason. Na het rijden met de gocarts vond het wensteam het een leuk idee om te gaan minigolfen. Er werd beslist om Jason een persoonlijke coach (Vanessa) te geven. De persoonlijk coach heeft Jason de basis geleerd. Al snel bleek dat Jason een bijzondere techniek had om te minigolfen. Jason had bij elke hole de meeste slagen nodig. Hij kreeg dus de meeste punten, maar bij minigolf is het wel de bedoeling om zo min mogelijk punten te halen. Voor die dag werden de spelregels speciaal voor Jason aangepast. Na het minigolfen was het tijd om te gaan eten. Daarna was er nog tijd om te spelen in de speeltuin van ‘De Gavers’ en om een ijsje te eten.

Om 15 u was het tijd om terug naar huis te gaan en de grote verrassing voor Jason te onthullen. Toen we terug thuis aankwamen moest Jason zijn ogen dicht houden. Op het moment dat Jason zijn ogen open deed, kon hij zijn ogen niet geloven. In de tuin stond een speeltuig met een huisje, een klimgedeelte, een glijbaan, een basketbalring, een schommel en een vogelnest. Jason zijn grootste wens was uitgekomen. Hij kon niet wachten om het speeltuig uit te testen. Jammer genoeg begon het net te regenen zodat Jason een halfuurtje moest wachten, vooraleer hij het speeltuig kon uittesten.

Het wensteam ging met een gelukkige gevoel terug naar huis. Toen het wensteam naar huis ging, was Jason nog volop aan het spelen. Jason genoot echt van zijn wens.

Wensteam: Davy, Liticia en Nele

Met dank aan:

Vredesfeest N-VA Kruibeke & A.Verbruggenkring

Esko For Charity

Gift Milliken Europe bvba Gent

4e Cabriorit Leeuwergem

15e Genmeentamannenquize Sint-Gillis-Waas

Bekijk ook deze wensen: